Ezen az oldalon a segíteni szándékozók hány százaléka akar valóban segíteni?
Megtörtént példa, hogy segítségre volt szükségem és ide kiírtam. Leírtam, hogy a segítséget nem válasz formájában kell megadni, hanem Budapesten jelen kell lenni valahol egy szombati napon és ott megcsinálni egy elég egyszerű feladatot. A többit pedig privátban mondtam volna el a jelentkezőknek.
Úgy vettem észre, hogy a legtöbben csak azért írnak privátot, hogy beleüthessék az orrukat, és áruljam el nekik, hogy milyen segítségre van szükségem. Természetesen NULLA segített végül a 8-10 jelentkezőből.
Te is ilyen lettél volna?
Azért ütötték bele az orrukat a magánéletembe, mert szabálysértő kérdést tettem fel? Mekkora logika!
Látom, te se vagy különb.
A kérdésben kötelességed kiírni, hogy pontosan mit szeretnél. Nem magánban.
Kérést pedig tényleg ne ide írj.
Ha ezért kérdeztek volna vissza akkor lett volna valódi jelentkező. Semmi olyan lényeges információ nem jutott a rendelkezésükre később, ami újdonság lett volna a kérdésben leírtakhoz. Egy budapesti helyen kellett volna elvégezni egy 20-30 perces dolgot. (Nem Budapest szélén és nem is éjszaka.)
"nincs kedvük hozzá, nem szeretik"
Pont hogy az ilyen trógerek kímélhettek volna meg a jelentkezéstől, akiknek a segítség szó azt jelenti, hogy pénzt is kapnak érte, és még élvezik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!