Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon a segíteni...

Ezen az oldalon a segíteni szándékozók hány százaléka akar valóban segíteni?

Figyelt kérdés

Megtörtént példa, hogy segítségre volt szükségem és ide kiírtam. Leírtam, hogy a segítséget nem válasz formájában kell megadni, hanem Budapesten jelen kell lenni valahol egy szombati napon és ott megcsinálni egy elég egyszerű feladatot. A többit pedig privátban mondtam volna el a jelentkezőknek.

Úgy vettem észre, hogy a legtöbben csak azért írnak privátot, hogy beleüthessék az orrukat, és áruljam el nekik, hogy milyen segítségre van szükségem. Természetesen NULLA segített végül a 8-10 jelentkezőből.

Te is ilyen lettél volna?

2021. aug. 1. 10:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Már a kiírt kérdés alatt el kellett volna árulnod, pontosan miben kellett volna segíteni, mennyi időbe telt volna a munka elvégzése és hasonló konkrét finomságokat. Ha valaki segíteni akar, annak bizony tűpontosan az orrára kell kötnöd az ilyeneket mert ha más emberre akarsz támaszkodni, az neki pénzbe és időbe telik, olyanokba, amit nem érdemes akármire rááldozni.
2021. aug. 1. 10:30
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert ez nem munka kereső fórum. Ld.: "Ez nem kérdés, hanem hirdetés vagy apróhirdetés. Ez nem kérdés, hanem kérés az olvasók felé." Ezek szabálysértő "kérdések".
2021. aug. 1. 10:35
 3/19 A kérdező kommentje:

Azért ütötték bele az orrukat a magánéletembe, mert szabálysértő kérdést tettem fel? Mekkora logika!

Látom, te se vagy különb.

2021. aug. 1. 10:37
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért kérdeztek vissza, hogy egyáltalán lássák, hogy miről van szó. Egy "kérdezz-felelek" oldalon próbál az ember "tisztán látni", hogy mit is akar a kérdező. Főleg ha szabálysértő a kérdés.
2021. aug. 1. 10:39
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésben kötelességed kiírni, hogy pontosan mit szeretnél. Nem magánban.

Kérést pedig tényleg ne ide írj.

2021. aug. 1. 10:42
 6/19 A kérdező kommentje:

Ha ezért kérdeztek volna vissza akkor lett volna valódi jelentkező. Semmi olyan lényeges információ nem jutott a rendelkezésükre később, ami újdonság lett volna a kérdésben leírtakhoz. Egy budapesti helyen kellett volna elvégezni egy 20-30 perces dolgot. (Nem Budapest szélén és nem is éjszaka.)

2021. aug. 1. 10:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
És mennyit fizetsz egy ilyen 20-30 perces dologért?
2021. aug. 1. 10:49
 8/19 A kérdező kommentje:
Ezt is konkrétan megírtam a kérdésben, szóval ez se lehet kifogás.
2021. aug. 1. 10:51
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de ha ki se írod miről van szó, csak azt, hogy majd privátban leírod, majd privátban rákérdeznek miről van szó miért csodálkozol? Lehet, hogy olyan dolog amihez nem értenek, nincs kedvük hozzá, nem szeretik stb. És igen ezért kell a kérdésbe kiírni minden releváns részletet. Mert akkor a felesleges köröktől megkímélsz mindenkit. Látod kb. 10 ember segíteni akart, aztán kiderült, hogy olyan dolgot akarsz amit ők meg nem. Ha kiíod a kérdésnél szépen akkor eleve nem is írnak neked. A hiba a fejecskédben van.
2021. aug. 1. 10:54
 10/19 A kérdező kommentje:

"nincs kedvük hozzá, nem szeretik"

Pont hogy az ilyen trógerek kímélhettek volna meg a jelentkezéstől, akiknek a segítség szó azt jelenti, hogy pénzt is kapnak érte, és még élvezik is.

2021. aug. 1. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!