Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ezen az oldalon a segíteni...

Ezen az oldalon a segíteni szándékozók hány százaléka akar valóban segíteni?

Figyelt kérdés

Megtörtént példa, hogy segítségre volt szükségem és ide kiírtam. Leírtam, hogy a segítséget nem válasz formájában kell megadni, hanem Budapesten jelen kell lenni valahol egy szombati napon és ott megcsinálni egy elég egyszerű feladatot. A többit pedig privátban mondtam volna el a jelentkezőknek.

Úgy vettem észre, hogy a legtöbben csak azért írnak privátot, hogy beleüthessék az orrukat, és áruljam el nekik, hogy milyen segítségre van szükségem. Természetesen NULLA segített végül a 8-10 jelentkezőből.

Te is ilyen lettél volna?

2021. aug. 1. 10:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy vadidegen embernek, ráadásul úgy,h ogy meg se mondja előre mit akar ingyen nagyon kevesen segítenek, ráadásul hétvégén fél órát valahol a belvárosban (odajutás, parkolás stb.) aztán megkérdezik mit kéne csinálni és kiderül, hogy nem fér bele majd a kérdező meg van lepődve. Hát pajtás valami baj van ott nálad. Nálam 12 000 Ft-nál kezdődik megkezdett óránként egy belvárosi fél órás meló (mert utána kiderül, hogy nem fél óra, hanem 3...).
2021. aug. 1. 11:10
 12/19 A kérdező kommentje:

És ha pontosan tudod, hogy nem segítesz 12 ezer alatt egy vadidegennek, akkor miért jelentkezel mégis egy olyan szöveggel, hogy te segíteni szeretnél?

2021. aug. 1. 11:25
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert én nem is jelentkeztem. Egyébként volt már, hogy hasonló kérdésre vissza írtam, hogy nálam ennyi és pontosan miről van szó? És érdekes kaptam rá normális választ. Te meg ingyen akarsz mindent, majd itt siránkozol, hogy ingyen nem dolgozik neked senki.
2021. aug. 1. 11:27
 14/19 A kérdező kommentje:

Egyrészt nem ingyen akartam, másrészt nem a nemsegítést kritizálom, hanem azt az álszentséget, amit a válaszolók tanúsítanak az állítólagos segítőkészségükkel.

2021. aug. 1. 16:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ez itt nem munka- és munkáskereső oldal.

A segítséget itt nem fizikai formában gondolják.

Ilyen oldal is van, keresd azt.

2021. aug. 1. 16:42
 16/19 A kérdező kommentje:

"A segítséget itt nem fizikai formában gondolják."

Az gyengeelméjűségre vall, ha valaki nem fizikai formában gondolja a segítséget, miközben leírom, hogy fizikai formáról van szó.

2021. aug. 1. 19:24
 17/19 anonim ***** válasza:

AZ vall gyengeelméjűségre, ha nem érted: EZ az oldal NEM erre való!

A működési szabályzatban, amit aláírtál, ott is van, hogy itt kérdéseket kell feltenni, és NEM kérni kell dolgokat!

2021. aug. 1. 21:42
 18/19 A kérdező kommentje:
Szóval megint visszajutottunk ahhoz a komoly logikai következtetéshez, hogy bizonyára azért kamuzták a segítőkészséget, mert a kérdésem szabályzatba ütközött.
2021. aug. 1. 21:57
 19/19 anonim ***** válasza:

Itt a segítőkészség CSAK arról szólhat, hogy megértik a problémádat, és jó tanácsot adnak a megoldásához.

Mindenki így áll hozzá.

Ha ezt te nem fogod fel, akkor sajnos csalódni fogsz.

2021. aug. 1. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!