Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Hős utcában valóban pillanat...

A Hős utcában valóban pillanatok alatt darabokra szedik az ott leparkoló autókat?

Figyelt kérdés
Gyakran járok arra, mert arra a legrövidebb a körútról a Pongrácz útra fordulni. Végig parkolnak az autók és mindegyik egyben van, még csak feltört autót sem láttam arra, nemhogy olyat amit darabokra szedtek. De még csak olyan incidenst sem láttam soha, amiből kiderülne hogy fú de veszélyes környék. Ijesztően ramaty állapotúak a házak, de más nem nagyon utal rá hogy milyen veszélyes gettó. Mostanra már az utcán hömpölygő szeméthegyek is eltűntek.

2021. máj. 2. 12:05
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos sok rossz hír van erről a környékről. Nem árt valóban óvatosnak lenni, és ha lehet, nem szabad ott parkolni.
2021. máj. 2. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Már elköltöztették a gettós csőcselék egy részét, ha jól tudom....
2021. máj. 2. 12:13
 3/10 anonim ***** válasza:
80%

2

Igen, sokakat kiraktak. Ennek az lett a következménye, hogy rengetegen bejöttek a kőbánya központjába, Örsvezér térre, ahol randalíroznak, és veszélyeztetik az emberek életét. Illetve egymás egészségét is. Én nem egyszer láttam, hogyan verték meg egymást az alkohol, vagy a drog hatására.

A Hős utcában többen drog dílerek, és még ma is lehet kapni kábítószereket.

Ezt abból is lehet látni, hogy nyugati típusú kocsik állnak a nyomor negyedben a ház előtt.

2021. máj. 2. 12:22
 4/10 anonim válasza:
76%

Nem.

Egy rakás autó parkol ott, én is hagytam már ott 1 napra.

Másrészt kár volt bolygatni, most szétcsapták a szart.

2021. máj. 2. 13:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értettem soha, hogy ott nem egy laktanya van? És pont mellette nőtt az alvilág?
2021. máj. 2. 14:27
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
DE ott van a Tekesek épülete. Sokat nem érnek vele, a rendőrök sem nagyon mernek bemenni.
2021. máj. 2. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

#4: Hát igen, ez is benne van a pakliban...

Épp a napokban volt itt kérdés, lakás témakörben, hogy milyen a Tárna utca - mert ott most nagyon kedvező áron kínálnak lakásokat.

Egy rövid google keresésre kijött, hogy oda (is) deportálták a HŐs utcaiakat... S szemmel láthatóan az ottani régi lakók menekülnek...

Az önkormányzat adott a sz.rnak egy pofont. :(

2021. máj. 2. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 Mennének ők, csak félnek, hogy eltévednek.
2021. máj. 2. 20:45
 9/10 anonim válasza:
100%

Ez hülyeség.

Ott van a Készenléti Rendőrség, a TEK meg a Honvédség is, az veszi körbe.

Negyedik oldalról meg a vasút.

Egyszerűen nem tudnak velük mit csinálni.

Az viszont baromi jó lehet, hogy a Tárna utca így benyalta, gondolom örülnek.

2021. máj. 2. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg egyszerűen a Terebesi utcai kiserdőbe kerültek... Ott alakul a legújabb gubacsi dzsumbuj. Ne mászkáljatok arra be, mert néha ilyen Maugliként szocializálódott lények vicsorítva támadnak kirohanva az erdőből. Lehet, hogy a Sárgaház dühöngő osztálya is odakerült.
2021. máj. 3. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!