Egy 21 éves lány már idősnek mondható?
Most olvasom, hogy Mikszáth regényében a 21 éves Tóth Marira azt mondták, hogy “kicsit idős már”, vagy valami ilyesmit.
Kicsit megdöbbentem😳
Akkor bele kell húznom..😔
(ajanlatokat nem kérek)
Jó de mire idős?
A 19.században házasságra már lehet tényleg idős.
Ott még nem tartok hogy kiderüljön hogy szűz is volt e még, de sejthető hogy az. És igen a Noszty fiú házasságra szemelte ki.
(De kérlek ne spoilerezzetek, kell a szorgalmi kisötös és nem akarom úgy olvasni h tudom mi a vége!!)
A régi időkben, amikor a feminizmus még sehol sem volt, Jane Austen, meg a Bronte nővérek korában ilyen idősen már férjhez kellett volna mennie a lányoknak, ehhez képest számítanak 21 évesen "már kicsit túl idősnek".
A mai világban már ez szerencsére egyáltalán nincs így, egy 21 éves lánynak még bőven van ideje, előtte az egész élet.
Hozzám képest k*rvára fiatalnak számítasz pl.
Egy kamasznak pedig idősnek.
Családot alapítani,férjhez menni szerintem korai lenne, de ha elég érettnek érzed magad, akkor végülis belevághatsz.
Ne olvassad kálmánt! Ink glamour!
Kálmán, Mikor kakálmán!
Én 21 évesen veszítettem el. L
Barátnőim: 15, 16, 16, 17, 18, 20, 21.5. Van aki 21-23 évesen még mindig szűz.
Az átlag a mi körünkben 17-20, de nem érzem magam idősnek a 21-gyel. Előtte persze azt gondoltam, de igazából így, h túl vagyok rajta örülök, h vártam, nekem meg kellett erre érnem fejben, lelkileg stb. És kellett egy megfelelő partner is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!