Maradnál az oldalon, ha fel kellene fedned a kiléted?
Figyelt kérdés
Nyilvános lenne a neved, kint lenne a fényképed, továbbá látszana az összes feltett és megválaszolt kérdésed.2021. szept. 5. 11:55
A kérdező szavazást indított:
Igen, nincs takargatni valóm.
Nem, azonnal elmennék.
Ilyen feltételekkel nem is regisztráltam volna.
16 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nem. És ehhez nem kell takargatni való. Valaki pl. kérdez a bunkó főnökével kapcsolatban, azt feleslegesen nyilvános, csak bajba sodorhatja az illetőt.
2/3 anonim válasza:
Igen, ebben az esetben is maradnék az oldalon. Azonban úgy látom, hogy legtöbben nem vállalják még azt sem, hogy a regisztrációkor megadott nevük szerepeljen a kérdés kiírásakor, illetve a válaszaik mellett, a "csordaszellemet" követve én sem engedélyeztem ezt.
De ha ez kikötés lenne, és mindenkinek vállalnia kellene valós önmagát, akkor én ennek eleget tennék.
3/3 anonim válasza:
Nem. Pont az az oldal lényege, hogy névtelenül bárki írhat bármilyen kényesebb témákról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!