Húszas éveitek végén járó fiatalok, számotokra nem furcsa a tinik magázódása? Nem esik rosszul, furán?
Figyelt kérdés
Ma a parkban összefutottam pár kb 17 éves tinivel, váltottunk egy-két szót a hobbim miatt és mikor elköszöntem a srácoktól jött a „csáó“ meg a sima helló, de az egyik lány magázva köszönt el. Rendkívül furcsa volt ezt hallani. Pláne annak tükrében, hogy nyáron egy épphogy 19 éves lánnyal randizgattam. Nem is tudom, mintha két világ peremén lennék:D2021. szept. 3. 18:47
11/11 A kérdező kommentje:
„ez kb. olyan, mint amikor írta itt egy eladó, h 18 év felett mindenkit magáz, mert nem haverkodni van a botlban :D kicsit nem nézhet ki idiótán, mikor egy 20 évest lemagáz.“
Többször jeleztem már kollégák felé, hogy ildomosabb lenne elfelejteni ezt a módit. Mert komédiába illő, ahogy egy 20 éves életvidám lánnyal olyan kommunikációt tolnak, le 25 alatti mivoltuk ellenére, mint egy 60 éves maradi nagymama/nagypapa.
2022. okt. 10. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!