Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Húszas éveitek végén járó...

Húszas éveitek végén járó fiatalok, számotokra nem furcsa a tinik magázódása? Nem esik rosszul, furán?

Figyelt kérdés
Ma a parkban összefutottam pár kb 17 éves tinivel, váltottunk egy-két szót a hobbim miatt és mikor elköszöntem a srácoktól jött a „csáó“ meg a sima helló, de az egyik lány magázva köszönt el. Rendkívül furcsa volt ezt hallani. Pláne annak tükrében, hogy nyáron egy épphogy 19 éves lánnyal randizgattam. Nem is tudom, mintha két világ peremén lennék:D

2021. szept. 3. 18:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Oh igen, el is felejtettem írni. Én 29 lettem nemrég.
2021. szept. 3. 18:50
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
ez attól fugg van aki az oregnénikkel is hellózik meg vannak akik a pár évvel idosebbekkel is magázik szerintem egyik sem jo jobb lenne az arany kozeput
2021. szept. 3. 19:30
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Hát, lassan ebben a korban vagy, hogy nem tudják eldönteni, tegezzenek vagy magázzanak. Nőknél van még egy fokozat, a tetszikezés, amit már 35 körül bevonzhat :D férfiak csak 70 körül.
2021. szept. 3. 21:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én már 41 leszek a hónap végén, de még mindig zavar, ha nálam fiatalabbak (akár tizenévesek is) nem mernek tegezni. És nem is tudok mit kezdeni azzal, ha magáznak, mert nem tudom, hogyan szólítsam meg őket. Ilyenkor tegezni nem illene, mert ő sem tegez, magázni meg nem tudom, mert fiatalabb, tehát egyik sem jó. Szerencsére elég jól tudok semlegesen, tegezés és magázást is elkerülve beszélni.
2021. szept. 4. 08:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy engem általában fiatalabbnak szoktak nézni, 30-35 közöttinek, főleg ha megborotválkoztam. Olyankor, ha megborotválkozom, legtöbbször mernek tegezni a fiatalok, ha nem, akkor inkább magáznak. És ez nagy dilemma, mert tegeződni szeretek, borotválkozni nem.
2021. szept. 4. 08:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Viccen kívül nekem is eszembe jutott, hogy a szakállam teszi azt hogy idősebb kategóriába sorolnak. Az öltözködésem, a hajam, elég fiatalos a stílusom. De a szakáll sokak szerint öregít.
2021. szept. 4. 15:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A szakáll sokakat komolyabbá tesz, de ha a hajad hosszú, az ellensúlyozza valamennyire.
2021. szept. 4. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:
26%
Nem, örülök, hogy tudnak kulturáltan beszélni egy idegennel (nekem idegenekkel a magázódás elfogadott, majd ha megismerkedünk, tegeződhetünk). Ami zavar, az az, mikor a kisgyerek azt mondja rám, hogy bácsi, de hát nyilván ezzel nem lehet mit tenni.
2021. nov. 15. 01:57
 9/11 A kérdező kommentje:

„nekem idegenekkel a magázódás elfogadott, majd ha megismerkedünk, tegeződhetünk)“

Jó azért ez boomer befeszülés elég ritka manapság:D

2021. nov. 15. 08:37
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"nekem idegenekkel a magázódás elfogadott, majd ha megismerkedünk, tegeződhetünk"

bocs, de mindig röhögök a hozzád hasonló merev, karót nyelt embereken. ez kb. olyan, mint amikor írta itt egy eladó, h 18 év felett mindenkit magáz, mert nem haverkodni van a botlban :D kicsit nem nézhet ki idiótán, mikor egy 20 évest lemagáz.

2022. okt. 10. 06:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!