Hol készíthetek Bp-en dokumentum filmet heroinistákkal?
Szerintem teljesen hiteleset és nem utólag eljátszottat csak akkor, ha ismerösöd van, de még úgy is nehezen.
Semelyik "gyakorló" heroinista nem fogja neked hagyni, hogy filmezd öt, ebben biztos lehetsz. Maximum olyan, aki felismerte, hogy beteg, és le akar szokni, vagy olyan, aki már leszokott.
Kezdetnek én is azt tanácsolom, hogy drogambulanciákon próbálkozz, bár itt is kevés sikerre számíts, a legtöbb ember nem akarja, hogy a nyomorát filmezzék, de persze jó pénzért, vagy tanulságként, de hát egy beteg ember nem erre gondol.
Teljesen hiteles akkor lennél, ha közeli kapcsolatba kerülnél heroinistákkal, de arra, hogy anélkül, hogy te is fogyasztó lennél, belekerülj egyilyen társaságba, az esély közel 0.
21.55
Pesty László csinált 2 filmet is Bp-en. Én is az 1 napjukat szeretném megörökíteni. Elszántan belevetném magam a társaságukba csak esetleg vhol leginkább törzshelyen tartózkodó fogyasztóhoz mennék oda és beszélnék vele. Persze kaját adnék neki/k v némi pénzt. Ezzel elkerülhetném a konfliktusokat.
De az ambulancia se rossz ötlet. talán ott is tudnék vkivel beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!