Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem taplóság?

Ez csak szerintem taplóság?

Figyelt kérdés

Apukámnak van egy hobbi autója, 22 éve nála van, kevesen ismerik nála jobban a típust. (és ő e mellett autószerelőként dolgozik)

Ő nem "tud" facebookozni, de én miatta benne vagyok a típust facebook csoportjában, gyakran mutatom neki a bejegyzéseket, képeket.

Van egy viszonylag népszerű figura, nagyon szép autója is van.

Folyamatosan visszatérő problémája van az autójával, amit apukám tudna orvosolni.

Mikor harmadjára olvastam fel neki idén, hogy ez már megint ezzel szenved, akkor mondta apukám, hogy írjam meg neki, hogyha elhozza ide a kocsit ő ingyen megcsinálja (giga sz*pás munka) csak az alkatrészt hozza, vagy fizesse (30 ezer)

Azt mondta hogy legalább megnézi a kocsit, úgyis annyira szép.

Apukám szakértelmével maximum 1.5 órás munka, szóval meg is várhatja amíg elkészül (ha attól félne, hogy kikapunk egy-két ritka cuccot a kocsijából)

Na mindegy, ezt leírtam neki, elolvasta, de semmi válasz 3 napja.

Tudom, ezen kár fennakadni, de nekem tényleg az jut eszembe, hogy az én anyámat.

Majdnem ugyan annyi a munkadíja a javításnak mint az alkatrésznek, és apukám sem szokott csak úgy ingyen dolgozni...ez a pali meg már harmadjára sír a csoportban, hogy tönkrement megint az az alkatrész mert szarul rakják neki össze (apukám saját tapasztalatból tudja, hogy mit rontanak el és miért megy tönkre rövid időn belül)

2021. aug. 21. 06:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Szuper, a műszerfalas példa ellenére a motorban van a probléma, és a jobban felszerelt típusoknál fordul elő.

Egyáltalán nem különleges autóról van szó, de ezt is leírtam, hogy sorozatgyártott, csak már elfogytak.

A gond, hogy degradáló stílusban írsz, holott lehetne ezt normálisan is.

A papa pedig nem papa hanem apuka, de azt már meg sem említem, hogy ez is le volt írva.

További szép napot!

2021. aug. 21. 15:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Jah, mert ha ismeretlenül irogatunk, akkor nekem tudni kell(ene) hogy a nálatok mi a megszólítás? (különben is, a kérdésnek az a legfontosabb eleme, hogy Papa, Apa, Fater, Apuka, Papó......stb. a megszólítás)

No, további jó mérgelődést!

2021. aug. 22. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!