Valahogyan lelket öntenétek belém?
Az a helyzet,hogy mostanában elég rosszul jöttek össze a dolgok,suli,kapcsolat,anyagiak,szinte mindenből szarul jöttem ki.
De kifelé nem mutatom,hogy xar kedvem,van ezért nem is tud senki belém lelket önteni.
Általában pozítivan állok a dolgokhoz,és mindenből megpróbálom a lehető legjobbat kihozni.
De most úgy letörtem mint a bili füle.
Senkit nem akarok a magánéleti problémáimmal traktálni.
Csupán jót tenne egy pár bíztató szócska,vagy egy "szedd már össze magad B'meg!" sem ártana.
vigasztaljon az, hogy minden rossz után a jó következik... először a rosszat kell megtapasztalnod, hogy utána értékeld a jót! hidd el előbb-utóbb minden rendben lesz, ez az állapot sem tarthat örökké! velem is szokott ez lenni, de ilyenkor a jövőbeli céljaimra gondolok, és máris jobb kedvem lesz, mert tudom, hogy el fogom érni őket :)
hány éves vagy?
"Ha van kedved, írj privit! :)"
Hová írjon privit az ártatlan?
Teljesen megértelek..(:
Nekem ish mostanába nagyon sok bajom van..de a barátaimnak erről nem beszélhetek..:/
és azt érzem h senki nem ért meg..de lesz ennél jobb ish(:
Fel a fejjel(:
Köszönöm!Egy kicsit máris jobb.
Amúgy 19 éves lány vagyok.Egyébként sem gondtalan az életem,szinte mindig érzelmi hullámvölgyek jellemezték.
Részletekbe nem mennék bele.Jó,olyan nagy tragédia nem történt,de mikor a sok kisebb rossz dolog összegyűlik,és nem tudom magamból kiadni,az elég nyomasztó.
Ilyenkor szokott működni az,ha jól kisírom magam,és megkönnyebbülök,de még nem jutottam el arra a pontra.
Igazán csak a legjobb barátnőmnek szoktam kiönteni a szívem,de az utóbbi időben vele is ritkán beszéltem,nem egy helyen lakunk,suliba is egész máshová járunk,telefonon sok lenne,msn-en meg nem az igazi.
De már most ettől is jobban érzem magam kicsit,hogy legalább ide leírtam,milyen Xar kedvem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!