Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez már nem sok egy kicsit?

Ez már nem sok egy kicsit?

Figyelt kérdés

Sosem voltam intoleráns az LMBTQ iránt de ami az utóbbi időben megy az szerintem irányított és normalizálni, elterjedté akarják tenni ezt.

[link]

2021. aug. 12. 10:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
39%
Annyira irányított, hogy hozzám melegként, ha te most ezt be nem linkeled, ez a büdös életbe nem jut el hozzám. :D
2021. aug. 12. 11:11
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
De sok. Szerintem sokkal elfogadóbbak voltak az emberek, és nem akadtak ki ennyire ezeken a témákon, amíg nem folyt ezerrel a médiából.
2021. aug. 12. 11:15
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Újabb filmeket már nem is merek nézni, mert hétszentség, hogy a főszereplő meleg, afro-európai, pakisztáni, stb lesz. Szinte szégyelnem kell magamat fehér, hetero férfiként. Aalapból nem zavar ha más vki, de az undorító, hogy erőszakkal akarják lenyomni a torkunkon.
2021. aug. 12. 12:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy én nem vagyok a melegek ellen, mégsem tetszik, amikor ilyen irányba visznek el most már lassan minden filmet. Egyre ritkábban nézek filmeket, szerintem részben ezért is. Lassan már teljesen mellékes lesz, hogy mi a valódi sztorija egy filmnek, milyen történetet akar feldolgozni, bemutatni, a hangsúly leginkább azon van, hogy kiderüljön benne, hogy valaki homoszexuális vagy leszbikus. Az ilyen filmek viszont nem igazán tudnak lekötni, elunom magam rajtuk.
2021. aug. 12. 15:38
 5/12 A kérdező kommentje:

4

Igen és már lehet látni hova fog ez vezetni. Egy nap megvetett lesz a tradicionális férfi-női párkapcsolat és házasság és devianciaként lesz számon tartva.

2021. aug. 12. 15:57
 6/12 anonim ***** válasza:
Az origo szokás szerint hergel,ez a szösszenet meg észre sem vehető a batman-kánonban.
2021. aug. 12. 18:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem, ez oda fog vezetni, hogy nem fogok filmeket nezni. Ha eleg sokan teszik ezt, akkor vagy behal a filmipar, vagy csokkentik az ilyen motivumokat a filmekben.

Mitol lenne megvetett meg devians a hetero parkapcsolat? Ugy erzed, te megvetned a hetero kapcsolatokat, ha sok ilyen filmet neznel?

2021. aug. 12. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem filmekben azért idegesít a pc-ség, mert azon kívűl, hogy egy felesleges elem, még olyan propagandát is közvetít amitől kellemetlenül érzed magad. Másik sexualitására meg sosem voltam kíváncsi. Biztos ismeritek azt a helyzetet amikor utaztok távolsági buszon és a jellemzően tini csaj és a pasija majd felfalják egymást mindenki előtt, adott esetben még cuppognak is hozzá meg megállás nélkül taperolják egymást? Ugyanazt az ellenérzést váltja ki. BLM Ariel meg már tényleg nevetséges. Kíváncsi lennék a fordítottjához mit szolnának ? Újabb utcai lázongás lenne belőle?
2021. aug. 12. 22:59
 9/12 A kérdező kommentje:

8

Ebben is van igazság. Nem csak a biszexualitás, homoszexualitás normalizálása a cél hanem a perverziók terjesztése is. És sajnos már a pedofília irányába is kacsintgatnak. Nagyon sok nagy ember (papok, püspökök, üzletemberek, politikusok) “szeretik” a gyerekeket és felfedezhető egy olyan tendencia, még ha kis lépések politikája általi is, hogy elkezdjék a kiskorúakkal való hempergés normalizálását.

2021. aug. 13. 12:06
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Pedig azt hittem, értelmes kérdező értelmes kérdését olvasom. Sajnos megint csalódtam... Ez a kérdés megint nem kérdés, hanem kérdésnek álcázott véleménynyilvánítás.
2021. aug. 13. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!