Annyira irányított, hogy hozzám melegként, ha te most ezt be nem linkeled, ez a büdös életbe nem jut el hozzám. :D
2021. aug. 12. 11:11
2/12 anonim válasza:
De sok. Szerintem sokkal elfogadóbbak voltak az emberek, és nem akadtak ki ennyire ezeken a témákon, amíg nem folyt ezerrel a médiából.
2021. aug. 12. 11:15
3/12 anonim válasza:
Újabb filmeket már nem is merek nézni, mert hétszentség, hogy a főszereplő meleg, afro-európai, pakisztáni, stb lesz. Szinte szégyelnem kell magamat fehér, hetero férfiként. Aalapból nem zavar ha más vki, de az undorító, hogy erőszakkal akarják lenyomni a torkunkon.
2021. aug. 12. 12:32
4/12 anonim válasza:
Érdekes, hogy én nem vagyok a melegek ellen, mégsem tetszik, amikor ilyen irányba visznek el most már lassan minden filmet. Egyre ritkábban nézek filmeket, szerintem részben ezért is. Lassan már teljesen mellékes lesz, hogy mi a valódi sztorija egy filmnek, milyen történetet akar feldolgozni, bemutatni, a hangsúly leginkább azon van, hogy kiderüljön benne, hogy valaki homoszexuális vagy leszbikus. Az ilyen filmek viszont nem igazán tudnak lekötni, elunom magam rajtuk.
2021. aug. 12. 15:38
5/12 A kérdező kommentje:
4
Igen és már lehet látni hova fog ez vezetni. Egy nap megvetett lesz a tradicionális férfi-női párkapcsolat és házasság és devianciaként lesz számon tartva.
2021. aug. 12. 15:57
6/12 anonim válasza:
Az origo szokás szerint hergel,ez a szösszenet meg észre sem vehető a batman-kánonban.
2021. aug. 12. 18:04
7/12 anonim válasza:
Nem, ez oda fog vezetni, hogy nem fogok filmeket nezni. Ha eleg sokan teszik ezt, akkor vagy behal a filmipar, vagy csokkentik az ilyen motivumokat a filmekben.
Mitol lenne megvetett meg devians a hetero parkapcsolat? Ugy erzed, te megvetned a hetero kapcsolatokat, ha sok ilyen filmet neznel?
2021. aug. 12. 19:53
8/12 anonim válasza:
Engem filmekben azért idegesít a pc-ség, mert azon kívűl, hogy egy felesleges elem, még olyan propagandát is közvetít amitől kellemetlenül érzed magad. Másik sexualitására meg sosem voltam kíváncsi. Biztos ismeritek azt a helyzetet amikor utaztok távolsági buszon és a jellemzően tini csaj és a pasija majd felfalják egymást mindenki előtt, adott esetben még cuppognak is hozzá meg megállás nélkül taperolják egymást? Ugyanazt az ellenérzést váltja ki. BLM Ariel meg már tényleg nevetséges. Kíváncsi lennék a fordítottjához mit szolnának ? Újabb utcai lázongás lenne belőle?
2021. aug. 12. 22:59
9/12 A kérdező kommentje:
8
Ebben is van igazság. Nem csak a biszexualitás, homoszexualitás normalizálása a cél hanem a perverziók terjesztése is. És sajnos már a pedofília irányába is kacsintgatnak. Nagyon sok nagy ember (papok, püspökök, üzletemberek, politikusok) “szeretik” a gyerekeket és felfedezhető egy olyan tendencia, még ha kis lépések politikája általi is, hogy elkezdjék a kiskorúakkal való hempergés normalizálását.
2021. aug. 13. 12:06
10/12 anonim válasza:
Pedig azt hittem, értelmes kérdező értelmes kérdését olvasom. Sajnos megint csalódtam... Ez a kérdés megint nem kérdés, hanem kérdésnek álcázott véleménynyilvánítás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!