20 éves egyetemista lány vagyok és Semmit nem tudok a politiákról (meg nem is érdekel), ez mennyire általános dolog és mennyire gáz?
konzervativizmus, szocializmus, liberalizmus, radikalizmus, jobb- és baloldaliság
ilyesmiket tudok, töriből tanultuk, én úgy értettem, hogy a napi politikáról nem tudok semmit, hogy napjainkban mi van...
engem is éppen azért nem érdekel, mert csak azt látom, hogy akit érdekel, azok folyton összevesznek ezen (pl munkatársakkal), meg felhúzzák magukat... úgy érzem, jobb lenne kimaradni ebből...
21/L
Én nagyjából tisztában vagyok a dolgokkal, amúgy baromira nem izgat..
Igen, elég gáz. Hisz ebben élsz.
Legaláb az alapvető dolgokkaltisztában kéne lenned.
Az meg a legnagobb ökörség, hogy azt sem tudod, i zajlik az oszágban, de elmész szavazni. Nagyon felelősségteljes hozzáállás.
Az igazság az, hogy ha a magyar társadalom nem lenne politikai analfabéta, akor talán el is tudnánk érni valamit. Megállapuk, hogy semmitnem tudunk tenni kisemberként, de talán ha tudod, hogy kire kellene igazából szavaznod, ki mit tett le az asztalra, mennyireegvalósítható a program stb. és nem csak azért ész el, mert anya meg apa.... Akkor nem biztos, hogy tt tartanák.
Aki meg azt mondja, hogy politikával nem éremes folalkozni, mert tönkreteszi az emberi kapcsolatokat meg hátránya van belőle az embrnek... Ez csak azzal fordul elő, aki nem tud okosan politizálni.
Ha nem akarsz a munkahelyen hátrányt, akkor ne vidd be oda a politikát.
Ez az egész nem arról szól, hogy ha foglalkozol politikával és van egy kialakult véleményed, akkor ész nélkül hangoztatnd kell mindenhol.
19 éves lány, aki tisztában van az aktuálpolitikával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!