Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az apácáknak miért van olyan...

Az apácáknak miért van olyan furcsa mosolyuk?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 17:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
68%

Éppen az ellenkezője: nincs szükségük arra, hogy elnyerjék az emberek bizalmát, nem is törekednek különösebben erre, és főleg nem különféle hátsó gondolatokkal!

Egyszerűen máshogy, másként gondolkodnak, mást tartanak fontosnak, mint mi. És nem olyan bizalmatlanok, mint mi. Ezért mernek érdek nélkül, egyszerűen ránk mosolyogni.

2010. aug. 28. 19:06
 12/22 anonim ***** válasza:
37%
ami nem őszinte ez meglátszik
2010. aug. 28. 19:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
nem furcsa egyáltalán a mosolyuk csak te vagy egy mindenkinél okosabb atesita
2010. aug. 28. 20:42
 14/22 A kérdező kommentje:

furcsa a mosolyuk, ezt már töben is észrevették.

azt meg nem gondolnám, hogy mindenkinél okosabb lennék... egyeseknél azért igen :D

2010. aug. 28. 20:59
 15/22 anonim ***** válasza:
hiányzik a szerelem az életükből. nézz meg egy szerelmes nő mosolyát, azonnal kijön a különbség. nem lehet őszintén mosolyogni úgy, hogy tudod nem lesz férjed, sem gyereked.
2010. aug. 28. 22:52
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Ezeknek a nőknek hivatásuk van, nem kényszerűségből mentek apácának. Ők így boldogok. Szerintem ezt mi, világiak soha nem fogjuk tudni teljesen megérteni. 25/N
2010. aug. 28. 23:02
 17/22 Salx Narval ***** válasza:
Talán azért látszik némelyik furcsának,mert viszonylag zárkózott,szerény emberek és ritkán járnak az utcán, emberek között.Én afféle lámpaláznak vélem, főleg azoknál akik ritkán mozdulnak ki a kolostorból.Talán úgy érzik, hogy mindenki őket bámulja és ezt próbáljál ellensúlyozni mosolygással.Ami azt illeti, néhányan meg is bámulják őket.Lehet, hogy zavarban vannak egy kicsit.Gondolom akik többet járnak ki, náluk a viselkedés is természetesebb.Én nem láttam még annyira feltűnően , vagy furcsán mosolyogni apácát, hogy elgondolkodtasson a dolog, nyilván azért mert felénk elég ritkán látni őket.Azt, hogy álszent lenne a mosolyuk, én nem tartom valószínűnek, mi okuk lenne rá?
2010. aug. 29. 03:23
 18/22 A kérdező kommentje:
én amelyik apácával beszéltem, az tök beképzelt, lenéző volt
2010. aug. 29. 03:51
 19/22 anonim ***** válasza:
én hármat is ismerek, akik kiléptek. egyik egy pappal jött össze és azóta van 6 ! gyerekük.....Ebből a háromból kettő szerelmi csalódás után "menekült" be. Szerintem ez gyakori.
2010. aug. 29. 07:17
 20/22 Salx Narval ***** válasza:
Most ere mit mondjak, ők is emberek,nyilván köztük is van beképzelt és normális is.Elképzelhetőnek tartom, hogy a legtöbb, nem vallási indíttatásból, hanem az élet kudarcai miatt választotta ezt az utat.Azon sem lepődök meg, hogy némelyik egy idő után meggondolja magát és megpróbál újra világi életet élni.
2010. aug. 29. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!