Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az apácáknak miért van olyan...

Az apácáknak miért van olyan furcsa mosolyuk?

Figyelt kérdés
2010. aug. 28. 17:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Üdvözült mosolyra gondolsz?

Egész nap a jóistenre gondolnak és arra, hogy milyen jól viselkednek.

2010. aug. 28. 17:55
 2/22 Salx Narval ***** válasza:
Hát fapofával, elég nehéz lenne bizalmat kelteni másokban.:D
2010. aug. 28. 18:02
 3/22 A kérdező kommentje:

valami üres, semmibe néző mosoly. olyan idegen hatású.

bennem pont, hogy nem kellt bizalmat, mert olyan mesterkéltnek, őszintétlennek tűnik.

2010. aug. 28. 18:15
 4/22 anonim ***** válasza:
82%
Felháborító,aki ribancoknak nevezi őket! Nagyon sok nőre nem mondjátok ezt,akik pedig azok. Az apácák mosolya sem álszent,egyszerűen nem vigyorognak midnekire,mint a nők többsége.
2010. aug. 28. 18:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Most mosolyogjanak úgy, mint a reklámban a k.urvák vagy mi?
2010. aug. 28. 18:32
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért, furcsa a mosolyuk? :) Én még nem vettem észre, igaz, nem is találkoztam még sok apácával. Max. akiket az utcán látok néha. Te hol találkoztál velük?

De szerintem egy kicsit azért általánosítasz, nem? Biztos nem mindegyiknek olyan.

2010. aug. 28. 18:36
 7/22 anonim ***** válasza:
csak mert nem szopnak annyit, mint a ribancok, lehet hogy nem furcsa..
2010. aug. 28. 18:39
 8/22 A kérdező kommentje:

Több helyen láttam apácákat: pl. utcán, szigeten, meg tv-ben láttam őket. meg néha beszélgettem velük.

lehet nem mindnek olyan furán üres a mosolya, de elég sokuknak

2010. aug. 28. 18:47
 9/22 anonim ***** válasza:
78%

"valami üres, semmibe néző mosoly. olyan idegen hatású"

Miért az nem emberidegen ilyen életformát választani? Csak az tükröződik rajtuk.

2010. aug. 28. 18:55
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
ezt én is tapasztaltam. a metron ült velem szemben két apáca és furán mosolyogva néztek rám, valahányszor rájuk néztem. gondolom a többiekre is néztek, de belőlem sem bizalmat váltott ki a mosoly, inkább idegen volt nekem is, de szerintem is bizalmat akarnak inkább ébreszteni az emberben, mint bármi mást, csak talán túl erős ez a szándék a részükről, és így nem hat annyira természetesnek.
2010. aug. 28. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!