Aki kegyedül élnek egy ingatlanban, nem zavaró mindig az üres lakásra haza menni?
Figyelt kérdés
Vagy hozzá szokik az ember?2021. júl. 16. 11:25
1/12 anonim válasza:
szerintem személyiségfüggő. valaki társaságot igényel, valaki így érzi jól magát.
2/12 anonim válasza:
Nem. Megszokás kérdése. És mindig szabad a WC! :-)
3/12 anonim válasza:
Nekem inkább elöny, mert végre csönd van körülöttem, és senki nem beszél, nem nyüzsög, nem kell rá tekintettel lenni.
4/12 anonim válasza:
lakásBA - Egyébként van aki azt szereti. szerencsére nem vagyunk egyformák.
6/12 anonim válasza:
Nem, mert amint hazaér, már nem üres a lakás.
7/12 anonim válasza:
Nem. Örülök, hogy minden ott van, ahol hagytam. A hűtőből sem fogy el semmi, amíg nem vagyok otthon. Csend van, béke, nyugalom. Egy áldás.
Aki pedig nyüzsgésre vágyik, de más emberekre nem, az még mindig tarthat háziállatot.
8/12 anonim válasza:
Nem. "Az én házam, az én varam". Ha társaságra vagyom, elmehetek valahova vagy meghívhatok valakit. De ez csak az enyém.
9/12 anonim válasza:
Nyáron még jó is, mert a magam ura vagyok. De őszi, téli estéken majd szerintem nem lesz jó. ( Mivel nemrég óta élek egyedül, kb 2 hónapja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!