Salzburgi magyarok! Mennyire zavaró a mindennapi életetek során a turisták hada?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, a város kis méretéhez képest rengeteg turista érkezik évről-évre Salzburg városába.2020. febr. 26. 14:44
1/2 TappancsMancs válasza:
Manapság kb mindenhol ez van, sok a turista, olcsóbb a közlekedés és gyors, akár a világ másik oldaláról is jönnek turisták Európába. Ez egyébként nem is csak Európára igaz, hanem a világ minden nagy turista célpont országára és a városaikra. Ami engem illet nem emelném ki pont Salzburgot. New York is tele van turistákkal és mégis élnek, lehet közlekedni... Mit lehetne csinálni? Betiltani csak nem fogják a turizmust, vagy létszámhoz kötötten engedélyezni.
2/2 anonim válasza:
Amikor az óváros közelében vagyok és gyalog sietnék valahova, de a turisták miatt jóformán dugó van a szűkebb részeken, pláne a lakatos hídon kicsit idegesítő volt kezdetben, de átszoktam a másik hidakra. Annyira nem vészes, Hallstattban sokkal rosszabb a helyzet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!