Lesz valaha ilyen babamegőrző? és 15 éven belül lesz?
Olyanra gondoltam, hogy be lehetne adni a babát 1 éves koráig, de bármikor elvihetnéd meg hazavihetnéd pár hétre, látogathatnád, csak be lehetne oda adni... És akkor nem lenne az, hogy hónapokig nem mehetsz sehova mert a gyerekkel kell lenni, meg egész nap a bőgést hallgatod, meg éjszaka felkelsz, meg egész nap figyeled, hogy mikor kell megint kínlódni a szoptatással meg a pelenkázással meg a fürdetéssel... Tudom, h egy nagy barom állat vagyok, de nem hinném, hogy egyedül vagyok ezzel, szerintem lenne rá igény simán. Persze nem ingyenes lenne, sőt, elég drága lenne egy ilyen hely. Mert amúgy ezzel mindenki jól járna, munkahelyek is lennének, meg ez is újabb módszer arra, hogy jó sok pénzt "vegyenek el" az emberektől, ezért nem is nagyon értem, hogy eddig miért nem találták ezt fel, a mai világ a pénzről szól, nem elvekről (sajnos,de jelen esetben épp jól jönne)... A szülők (akinek lenne erre igénye) szintén jól járnának... A babának meg úgyis mindegy, mert még kicsi, vagy ha még érzékel is valamit, legalább korán megtanulná, hogy az élet nem habostorta...
Végülis van idősek otthona is, meg a fogyatékos gyerekek / felnőttek számára is vannak ilyenek (intézetek, lakóotthonok) létrehozva, akkor nem tudom, csecsemők számára miért nincs ilyen lehetőség, mert legalább annyi baj van velük, mint egy időssel vagy egy fogyatékossal... Hacsak nem mégtöbb, mert azokhoz legalább nem kell éjszaka felkelni...
(hogy 15 éven belül lesz-e szerintetek, azt azért kérdeztem, mert kb ennyi éven belül kellene nekem gyereket szülni)
[Aki meg "anyázni" akar, az szálljon magába, mert lehet, hogy valakinek sérti az érzéseit a kérdés, de nekem nem az a célom, hogy provokáljak, szerintem normálisan, értelmesen tettem fel a kérdést!]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!