MSN-en keresztül vesztél össze valaha a barátaiddal?
Figyelt kérdés
konkrétan arról van szó, hogy volt-e már rossz hatással a kapcsolataidra az, hogy félre értettétek egymást chat-telés közben, tapasztaltad, hogy szemtől-szemben kevesebbet veszekedtek, mint MSN-en?2011. júl. 12. 09:31
1/7 anonim válasza:
igen. mi barátnőmmel havi rendszerességgel ott veszekedtünk. de nagyon durván oltogattuk egymást :O . osztályátrsak voltunk, élőbe meg csak bunkón elkerültük egymást, direkt nem köszöntünk, stb. szerencsére kinőttünk már ebből :D
2/7 anonim válasza:
előző 15L, akkor kb. 13 évesek voltunk :P
3/7 anonim válasza:
Én távkapcsolatomat azon keresztül "működtettem" és én mindig is szidtam az msn-t mert én pont, hogy a mimikámmal és gesztikulációmmal tudom magam igazán a beszédben érvényesíteni. És utáltam azokat a rohadt emociálatlan szmálylikat. Szerintem nem lehet igazán kifejezni magad ilyen formában és sokszor félreértés kerekedhet belőle. Jelenleg anyámmal tartom így a kapcsolatot és egyszer nem is ebbe a kor baszületett és még az informatika is kínai neki, pláne még kifejezni magam neki írásos formában.
Talán az segíthet, ha nem 2 szavas mondatokban, meg XD meg LOL alaluliskolázott szókincset használsz....
4/7 anonim válasza:
Persze.Rendszeresen:)De aztán mindig kibékülünk ha találkozunk.Csak azt nem bírom hogy ha félreért valamit és kijelentkezik,és nem tudom megmagyarázni hogy én hogy értettem.Aztán amikor találkozunk elmagyarázom,aztán bocsánatot kérek ha megbántottam,és a végén egy nagyot nevetünk az egészen.13/L
5/7 A kérdező kommentje:
Fazsa!Én 17/L, akárcsak a barátnőm, és mégis vannak ilyen MSN idegbetegségek:-? élőbe mindenoké volt, MSN-en meg néha nagyon meglepődök azon, amiket ér, és eggyáltalán nincs értelme és nem értem, és muszáj kiakadjak:-??
2011. júl. 12. 13:14
6/7 A kérdező kommentje:
fasza*
2011. júl. 12. 13:15
7/7 A kérdező kommentje:
Bocs a sok elírásért. amiket ír*
2011. júl. 12. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!