Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valóban létezik szemmel...

Valóban létezik szemmel verés? Én nem igazán hiszek benne, de olyan sokat hallottam, hogy talán van benne valami. Egyáltalán mi az pontosan?

Figyelt kérdés
2008. dec. 8. 18:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
80%

Akire az elözö kommentembe hivatkoztam törölte a kommentjét ezért beirom még 1x : Nemtom miért kell lehülyézni valakit olyasmiért,amit a mágia igenis elismer!

Szerintem ő sem ilyen válaszokra számított.

Igen,van szemmelverés,a boszorkánytudományban a fogalom annyit jelent,hogy egy ember a másik embernek erős koncentrációval negatív hullámokat küld,mindezt úgy,hogy folyamatosan nézi az illetőt,azaz a szemén keresztül bocsájtja ki a negatív energiafelhőket.

A szkeptikus hülyézőknek meg azt üzenem,hogy:képzeljétek van ezenkívül ráolvasás,szerelmi oldás-kötés,átok,sőt létezik olyan is,hogy 3.dimenzió (szellemvilág)

Roma származású vagyok,hiszek az ősi hiedelmekben,babonákban,őseink valamikor a vándorlások során ezzel keresték a kenyerüket.

2008. dec. 9. 18:55
 12/16 anonim ***** válasza:
49%
Szegeny oreg nagyanyam meselte,hogy az elso gyereke(1930)ugy halt meg hogy jott a tejesasszony akinek nem lehetett gyereke,bement a szobaba es valoszinu szemmel verte a gyereket aki masnap reggel meghalt,addig kutya baja nem volt.Reggel csurom vizesen fekudt a kisagyban,stb.Valoszinu tudogyulladasban halhatott meg,csak akkor egyszerubb volt a szemmel veres cimu diagnozis.Persze sosem sertettuk meg azzal hogy ez nem igaz,mert annyira meg volt gyozodve arrol,hogy igy tortent.De hogy napjainkban valaki meg mindig higgyen ilyesmiben,az mar nagyon gaz...
2008. dec. 9. 19:30
 13/16 anonim válasza:
51%
Igen létezik mert amikor apukám kicsi volt őt megverték szemmel!
2008. dec. 9. 20:03
 14/16 treffhetes ***** válasza:
78%

senki se bizonyította se azt,hogy létezik,se azt,hogy nem

a hülyézésről annyit,hogy az egyik oldalt is le lehetne hülyézni,mondván hogy hihetnek el ilyesmiket,vagy a másik oldalról nézve a szkeptikusokat is lehülyézhetném,hogy mennyire nem látnak az orruknál tovább,és amit nem tudnak a két kezükkel megfogni,az szerintük baromság.

én egyébként nem hiszek benne,de mi zárja ki a létezését?

2008. dec. 12. 21:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A görögök hisznek benne. Ha megfájdul a fejed, azt mondják, hogy szemmel vertek. Velem itattak olyan szentelt vizet, ami felett imádkoztak szemmel verés ellen, én nem hittem benne, mégis 5 perc múlva elmúlt a nagyon durva fejfájásom. Van egy imájuk, amivel meg tudják mondani szemmel vertek-e vagy nem. Itt Görögországban nagyon hisznek ebben. És nagyon jellemző egyébként hogy bámulgatják egymást (nem azért hogy szemmel verjenek, csak simán érdeklődésből), nálunk ez bunkóságnak számít.
2008. dec. 16. 14:05
 16/16 anonim válasza:

gugli a barátod :)

[link]

2013. okt. 2. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!