Valóban létezik szemmel verés? Én nem igazán hiszek benne, de olyan sokat hallottam, hogy talán van benne valami. Egyáltalán mi az pontosan?
Akire az elözö kommentembe hivatkoztam törölte a kommentjét ezért beirom még 1x : Nemtom miért kell lehülyézni valakit olyasmiért,amit a mágia igenis elismer!
Szerintem ő sem ilyen válaszokra számított.
Igen,van szemmelverés,a boszorkánytudományban a fogalom annyit jelent,hogy egy ember a másik embernek erős koncentrációval negatív hullámokat küld,mindezt úgy,hogy folyamatosan nézi az illetőt,azaz a szemén keresztül bocsájtja ki a negatív energiafelhőket.
A szkeptikus hülyézőknek meg azt üzenem,hogy:képzeljétek van ezenkívül ráolvasás,szerelmi oldás-kötés,átok,sőt létezik olyan is,hogy 3.dimenzió (szellemvilág)
Roma származású vagyok,hiszek az ősi hiedelmekben,babonákban,őseink valamikor a vándorlások során ezzel keresték a kenyerüket.
senki se bizonyította se azt,hogy létezik,se azt,hogy nem
a hülyézésről annyit,hogy az egyik oldalt is le lehetne hülyézni,mondván hogy hihetnek el ilyesmiket,vagy a másik oldalról nézve a szkeptikusokat is lehülyézhetném,hogy mennyire nem látnak az orruknál tovább,és amit nem tudnak a két kezükkel megfogni,az szerintük baromság.
én egyébként nem hiszek benne,de mi zárja ki a létezését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!