Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az angolok miért isznak olyan...

Az angolok miért isznak olyan sokat?

Figyelt kérdés

A neten szokták írni mindenféle életkorú britek, hogy nem bírnának ki 48 órát alkohol nélkül.

A bulikon is rendszerint az a szokás, hogy addig isznak amíg nem hánynak vagy dőlnek ki. Gyengébb gyomrúak azt is csinálják, hogy a szemükbe öntik a vodkát, hogy ne kelljen lenyelni, látáskárosodást okozva.

Azt mondják az alkoholizmust sokszor a rossz életkörülmények okozzák, ez pl. Oroszország vagy Magyarország tekintetében érthető is, de Angliában remek életkörülmények vannak.

2021. jún. 26. 12:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%

"Angliában remek életkörülmények vannak."

LOL, nézd meg mondjuk Manchester, Liverpool vagy Blackpool gettónegyedeit. Lehet, hogy vagyonilag gazdagok, de nyomorultak.

2021. jún. 26. 12:36
 12/21 anonim válasza:
61%
Aki oda mosogatni megy, akár egy magyar közmunkás életszinvonalát is simán elérheti, ha sokat túlórázik.
2021. jún. 26. 12:41
 13/21 anonim ***** válasza:
87%

"Egy brit újságban olvastam a cikket. 20 éves lány gyomra nem bírta az alkoholt, de be akart rúgni, ezért a szemébe kezdte öntögetni a töményeket."

vs.:

"A bulikon is rendszerint az a szokás, hogy addig isznak amíg nem hánynak vagy dőlnek ki. Gyengébb gyomrúak azt is csinálják, hogy a szemükbe öntik a vodkát, hogy ne kelljen lenyelni, látáskárosodást okozva."

Azért remélem ebből a két sorból érzed azt, hogy mennyire nagyot sikerült csúsztatnod a kérdésben szereplő megállapításodban. Ahhoz képest, hogy egyetlen újságban olvastál egyetlen hülyéről, aki a szemébe öntötte az alkoholt, a kérdésben már úgy tálaltad, mintha ez teljesen általános lenne az összes bulin.

2021. jún. 26. 13:21
 14/21 A kérdező kommentje:
#13 A cikkben azt írták, hogy általános praktika brit fiataloknál.
2021. jún. 26. 13:24
 15/21 anonim ***** válasza:

#5 mint mindenhol, mindenböl vannak extrém esetek de ez nem azt jelenti hogy általánosítani kell.

Valóban isznak az angolok de azért nem ilyen vészes a helyzet és soha nem beszélhetünk általánossàgban mert én pl. olyan angolt is ismerek aki (jelzem férfi) de nem iszik alkoholt csak nagyon ritkán.

Itthon nem a szemükbe öntik hanem már a tizenéves jó családi hátterü gyereket is alkoholmérgezéssel viszik korházba meg az utcákra félös kimenni 9 után mert a sok részeg már közveszélyes.

2021. jún. 26. 13:57
 16/21 anonim ***** válasza:
#15 vagyok bocsánat elnéztem #7 nek akartam válaszolni
2021. jún. 26. 14:05
 17/21 anonim ***** válasza:

"Az angolok miért isznak olyan sokat?"

Az angolok nem is isznak olyan sokat.

(egy magyar)

2021. jún. 26. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Van a szemben több kupicányi üres hely? :D

Linkeld már be ezt a szemes cikket. :D

2021. jún. 26. 16:02
 19/21 anonim ***** válasza:
A tesóm dolgozott Angliában. Az angol egyetemista szobatàrsai,sokszor hètköznap is ittak. Minden pènteken-szombaton berúgtak. Benne van a kultúràjukban. Nekik is.
2021. jún. 26. 21:15
 20/21 anonim ***** válasza:
Anglia jó hely, de nem leszel gazdag ha mosogatni mész. Amúgy meg tényleg dugig van minden kocsma :D
2021. jún. 30. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!