Szerinted volt holocaust?
Szerintem is, ráadásul büntetik is a tagadást.
AMúgy igen, volt.
Most egy Gomba-karikatúra jutott eszembe. A kép egy tantermet ábrázol, a táblára nagy betűkkel fel van írva, hogy HOLOKAUSZT, gyerek a sarokban áll, a másik meg kérdezi tőle, hogy miért van büntetésben, mire az azt válaszolja: "a tanárnő megkérdezte, én írtam-e fel ezt a táblára, én meg letagadtam".
Hogy volt-e, annak a Jóisten a megmondhatója (és a történészek lennének, ha nem hurrognák le kapásból egymás érveit a más véleményen álló történészképződmények). De mindenesetre sok a gyanús tényező. Csak túlélői beszámolók szolgálnak bizonyítékul, azok is ellentmondanak egymásnak. Aki tagad, az antiszemita, náci, és újabb népirtásra készül. Na meg itt van ugye ez a holotörvény is. Thomas Jefferson (jóval a második világháború előtt, tehát őt nem lehet e témában elfogultsággal vádolni) azt mondta hajdan: "Csupán a hazugságnak van szüksége a kormány támogatására. Az igazság megáll egyenesen a saját erejéből."
Sajnos igen. De soha többé nem történhet meg!
Nem vagyok különösebben lelkizős, de ahogy ezeket a sorokat írom, a sírás környékez ott legbelül...
Férfiak, nők, gyerekek... egy bűnük volt, az, hogy éltek. Rossz helyen és rossz korban.
Két kézzel tisztelgek azok előtt, akik ezt az iszonyatot, ezt a borzalmat (nem találok szavakat) átélték!
Szívem szerint kitüntetném mindőjüket!
Lehet, hogy törölni fogják, de ez egy egyszerű kérdés, véleménykutatás :)
Hát igen tagadás meg minden... Szólás szabadságban élünk, de fogjam be a szám...
Nem akarok nácinak tűnni, de ha leirom, hogy szerintem nem volt akkor az leszek, dehát ez már csak igy van :)
Miért van az, hogy a nácik minden bizonyitékot, iratot megsemmisitettek, ami a holocausthoz köthető, de videók pedig megmaradtak? És mégegy, ha pár országból 80-90%-ra kiirtották a zsidókat, akkor, hogyhogy ennyi van 60 év után?
Holokauszt létezett!
Ezt egy-egy akkoriban ténykedő (kétbetűs) tisztek is vallották, bár némelyik megbánta, némelyik mai napig konokul tarttja magát, miközben azzal hitegeti mindennap a koszos lelkét, hogy ez így van rendjén, ez volt a normális! embereket bélyegeztettek meg, utcára kilépve elfordultak tőlük, mert ott volt a csillag a mellükön, akkoriban ételjegyért kaptam az emberek húst kenyeret, de azt is igazságtalanul osztották ki nekik, elvették tőlük üzleteiket értékeiket, kisemmizték, bevagoníroztá őket, majd az életképeseket munka-az életképteleneket pedig haláltáborba küldték..nemtől-kortól függetlenül.....
szerintem kötelezővé kéne tenni Magyarországon a híres, Nobel-díjas írónk művét az iskolában! (akkor talán nem lennének ezek a kérdések) de ha hitetlenkedsz, hát olvass utánna..nettől kezdve könyveken át rengeteg helyen találhatsz róla olvasmányokat-képeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!