Most őszintén mi értelme a facebooknak?
Nekem csak szüleim és mamám használja, én abszolút nem.
L23
Én nem tapasztaltam ilyent a környezetemben. Mondjuk mi már 20 felett, sőt, 25 felett vagyunk, nem ez a prioritás.
Én a tiktokot, instagramot és facebookot is szeretem. Ömlesztve, a teljesség igénye nélkül ezek miatt szeretem:
- Emészthető, befogadható, érthető nyelven olvasok pszichológiát, pszichológiai tényeket.
- Követek egy kertészmérnök leányzót, aki videókat készít ehető növényekről.
- Rengeteg kifejezetten jó recepttel találkoztam már mindhárom helyen, sokszor vált segítségemre.
- Artistokat követek, mert én magam is rajzolok. Rengeteget tanultam már másoktól, de imádom nézni, olvasni, amit mások megosztanak.
- Szeretem Bihari Vikit, követem is a Tékasztorikat. Tök jól ír a csaj, élmény olvasni. (Szeretek másutt is olvasni, más dolgokat, de azokat más helyen találom meg. :) )
- Rengeteg vicc oldalt követek, képeket,videókat. Pár másodperc ezeket elolvasni vagy megnézni, de sokszor nagyon sokat dob a hangulatomon. Szükség van a kikapcsolódásra is.
- Érdekelnek a madarak, sündisznók, több csoportban is benne vagyok, ahol mindkettőről vannak jó posztok.
- Vannak olyan zenekarok, zenészek, akiket rendszeresen hallgatok. Róluk is szoktam olvasni illetve mindig tudom, hogy mikor jön valami új.
- Szeretek kreatívkodni, sok ötletet gyűjtöttem már mindhárom helyről.
- Érdekel a kertészkedés, a növények gondozása. Szintén mindhárom helyről sok infót gyűjtöttem már.
- Nyelvtanulásra is jó.
- Animék, mangák szintén nagy hobbim, kényelmesen tudom követni, hogy mikor hol mi jelenik meg magyar felirattal, illetve ajánlókat, kritikákat, vitákat is tudok olvasni.
És még biztos tudnám sorolni. 23 ismerősöm van a facebookon. Ebből kettő-három az, akivel rendszeres kapcsolatot tartok a messengeren. Ami nagyon nagy segítség, több szempontból is.
Én szeretem használni ezeket. Meg a pinterestet, a youtube-ot, a gyk-t, az ao3-t, az animeaddicts-ot, a nyelvtanulós appokat, sőt, a játékaimat is.
Csak utána kell menni az értelmes tartalomnak és időt szakítani más dolgokra is.
Az a vicc amúgy, hogy anyuék néha beszólnak, hogy sokat masztizom a telefonomat. De míg ők sorozatokat, filmeket néznek délutántól éjfélig a tévén, én addig fejlesztem magam több téren is, a telefonon. 🤷♀️
Még fészbúkmatyi vagyok, tudom, de 70-80%-ban értelmes tartalommal van tele a hírfolyamom, azért tud ennyire lekötni.
Nem rossz hely amúgy ez az Internet nevű bolygó, csak nem a nyomornegyedben kéne császkálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!