A furry szubkultúra tényleg elkezdett terjedni az utóbbi időben?
Amióta létezik az internet egyre gyrosabban nő a számuk. Amit a google is mutat: [link] és mint benfentes meg tudom erősíteni.
I guess most kezd látszódni az eredménye annak hogy rengeteg gyerekmese karakter anthropomorf állatokkal dolgozik :D
Meg mondjuk vannak "kapudrogok" a furry fandomba, pl Zootopia, FNAF, brony, Így neveld a sárkányod, meg sok más. A magyar közösség is elképesztően növekszik, már van elég ember egy conra amikor 5 éve max olyan 200 aktív ember volt.
Akkor csak a legrosszabb furry kategóriáddal volt dolgod, ami nem lep meg.
Tapasztalataim szerint 3 fajta furry van általában. Van az a kategória amibe én is tartozok és sokan másank akik, diplomás informatikusok, fizikusok, biokémikusok, orvosok, AI tudósok (az utóbbiak mind valós személyek akiket ismerek).
Vannak a semmirekellő hedonisták, akik általában, mekiben meg hasonló helyeken dolgoznak, minden filmet/sorozatot amiben anthropomorf lények vannak azt istenítenek, bármilyen szar is legyen, és az összes pénzüket suitra, dildora és comissionre herdálják.
Hozzá kell tenni hogy egy grádiens van eközött a két csoport között.
A hangosabb furryk általában a butább szekcióból kerülnek ki. Mint bárhol máshol.
A harmadik kategória meg a művészeké akik bárhol lehetnek a grádiensen, de egyediek és megbecsültek, kivéve ha tracelnek.
2:én is erre tippelek, ez mgyarázhatja talán.
Addig nem is baj amíg csak fursuiterek és kreatívak.
(Btw antifurry vagyok) de csak arra a rétegre nézve akik nagyon károsak, elhiszem, hogy nem mind ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!