Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A furry szubkultúra tényleg...

A furry szubkultúra tényleg elkezdett terjedni az utóbbi időben?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 16:24
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Igazából az ugrást valahova 2005-2015 közé tenném. Ekkor lett tömegeknek internet hozzáférése és nyilván az arra fogékonyak megjelentek ilyen körökben.
2021. máj. 27. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Amióta létezik az internet egyre gyrosabban nő a számuk. Amit a google is mutat: [link] és mint benfentes meg tudom erősíteni.

I guess most kezd látszódni az eredménye annak hogy rengeteg gyerekmese karakter anthropomorf állatokkal dolgozik :D

Meg mondjuk vannak "kapudrogok" a furry fandomba, pl Zootopia, FNAF, brony, Így neveld a sárkányod, meg sok más. A magyar közösség is elképesztően növekszik, már van elég ember egy conra amikor 5 éve max olyan 200 aktív ember volt.

2021. máj. 31. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
27%
Egyébként jellemzően azok az emberek szoktak ebben a stílusirányzatban részt venni, akik +21 évesen is a szüleiknél laknak, általában valamilyen mentális problémával rendelkeznek (pl iskolai artocitás, vagy trauma következtében) és jobbik esetben van egy okj-s szakmájuk. Idejük nagy részét a számítógép előtt töltik, a Lol-al szinte mindegyikőjük játszik. Talán jobbik esetnek mondható ha dolgoznak valahol, viszont ez sokszor ritka. Egyébként a furryk tömören nagyranőtt (belül) tizenkétéves gyerekek akik antropomorf állatok láttára onanizálnak/ ilyen öltözékekben közösülnek. Mindezt leszámítva előfordulhat köztük jó arc, viszont szerintem egy egészséges ember ilyen szubkultúrát nem követ, hanem a valóságban próbálja meg megtalálni a szép dolgokat, nem pedig egy képzetes kis mikroverzumban.
2022. febr. 16. 21:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor csak a legrosszabb furry kategóriáddal volt dolgod, ami nem lep meg.

Tapasztalataim szerint 3 fajta furry van általában. Van az a kategória amibe én is tartozok és sokan másank akik, diplomás informatikusok, fizikusok, biokémikusok, orvosok, AI tudósok (az utóbbiak mind valós személyek akiket ismerek).

Vannak a semmirekellő hedonisták, akik általában, mekiben meg hasonló helyeken dolgoznak, minden filmet/sorozatot amiben anthropomorf lények vannak azt istenítenek, bármilyen szar is legyen, és az összes pénzüket suitra, dildora és comissionre herdálják.

Hozzá kell tenni hogy egy grádiens van eközött a két csoport között.

A hangosabb furryk általában a butább szekcióból kerülnek ki. Mint bárhol máshol.

A harmadik kategória meg a művészeké akik bárhol lehetnek a grádiensen, de egyediek és megbecsültek, kivéve ha tracelnek.

2022. febr. 20. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

2:én is erre tippelek, ez mgyarázhatja talán.

Addig nem is baj amíg csak fursuiterek és kreatívak.

(Btw antifurry vagyok) de csak arra a rétegre nézve akik nagyon károsak, elhiszem, hogy nem mind ilyen.

2024. jan. 6. 18:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Szívesen odaadjuk nektek a zoofile furryket verésre, nekünk nem kellenek xD
2024. jan. 20. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!