Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én szeretem az unalmat? 16L

Csak én szeretem az unalmat? 16L

Figyelt kérdés
Szeretném ezen módon kifejezni a tiszteletemet az unalom előtt.Tudni illik az unalom tanító jelelgű és megtanít látni amit más körülmények között nem látnánk.Például unatkozol, nincs semmi tevékenység amely éppen akaratodnak megfelelő lenne vagy éppen egy magasabb rendű erő(legyen az az Úr, Buddha,a Szentlélek, vagy Zordon) kiszabott volna neked.csak leülsz egy székre és bár buzog benned az energia csak nézel és észreveszed amit eddig nem láttál.Észreveszed hogy az eddig oly sokszor látott kedvenc filmed egyik szereplőjének felemás a zoknija vagy hogy a szomszédban lakó szőke fürtös leányzónak katica van a csatján.Úgy gondolom az unalomra vigyázni kell és szeretni persze nem mondom hogy szervezzünk aktivistacsoportokat a védelme érdekében.DE hidd el az unalom nagy kincs és vigyázni kell rá.Bár elgondolkozom, szoktam én egyáltalán unatkozni?Ez az unalom amit más emberek is éreznek? Vagy csak egyszerűen pihentagyú vagyok 16 éves létemre?Hagyjak fel a kérdéseimmel és hagyjam a társadalmunkat nyugton?
2010. aug. 23. 23:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem állandóan kattog az agyam, ha nincs semmi dolgom, egyfolytában gondolkozom valamin, ergo soha nem unatkozom :))
2010. aug. 23. 23:20
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

Utálomaz unalma, meg tudnék bele őrülni, pl amikor egy órán vagyok és fojtogat az, hogy ennyire rossz, nem tudom.

Nagyon művészien írtad el, mindazonáltal

unalom=negatív dolog szvsz

2010. aug. 23. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
érdekes, de amiről te írtál, az inkább valamilyen más állapot, az unalom inkább szenvedés.
2010. aug. 23. 23:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Menj filozófusnak.
2010. aug. 23. 23:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az unalom az, amikor szenvedsz attól, hogy nem tudsz mit kezdeni magaddal, ha simán lekötöd magad üldögélés közben, akkor unalomról szó sincs. Lehet unatkozni úgy is, hogy valójában tevékeny vagy, ha szellemileg nem elégít ki, amit csinálsz, és lehet tétlenül bámulni ki a fejedből úgy, hogy közben egyáltalán nem unatkozol. Az unatkozás lelkiállapot.
2010. aug. 23. 23:53
 6/10 Prímás Lancelot ***** válasza:
2010. aug. 24. 00:24
 7/10 anonim ***** válasza:

inkább kezeltesd magad :D

18/F

2010. aug. 24. 00:33
 8/10 anonim ***** válasza:

Bölcsész leszel, nem vitás. :D

Tetszik amit írtál. A fantázia, meg az arpóságok utáni fogékonyság pedig jó, mert így te nem is tudsz unatkozni! Szerintem csak a buták unatkoznak.

2010. aug. 24. 01:02
 9/10 Kohnen válasza:
Egyszer szeretnék én is unatkozni, nem könnyű dolog az :D
2010. aug. 24. 03:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Persze ha az embernek nincs ideje rá nem is tud igazán unatkozni.
2010. aug. 24. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!