Cigany akarok lenni. Hulyeseeg?
Figyelt kérdés
Az elmult időben sokat voltam koztuk es jol ereztem magam koztuk. Nagy csalad, baratok, nevetes, enekles tancolas. Nagyon bejon, hogy csak a manak elnek. Lazabbak, jokedvuebbek ugy elnek mint ha a mai nap lenne az utolso.
Szeretnek teljesen kozejuk tartozni.
16/L
2021. ápr. 29. 22:54
11/12 anonim válasza:
9-es: gáz ócének lenni. Gázabb, mint a sima cigány. Az egy szitokszó még a sima cigányok közt is. Sima cigány = romungró.
12/12 anonim válasza:
Azt csináld, amit a szíved diktál es cselekedj!
En negyedig cigány vagyok, de en teljesen annak érzem magam, viszont a csaladomon egyaltalan nem latszik csak rajtam. Majdnem csak cigany barataim vannak, zenélek, es mar a lovári nyelvet is nagyjából tudom.😊 Élj felszabadultan, élvezd az életet!
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!