Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigany akarok lenni. Hulyeseeg?

Cigany akarok lenni. Hulyeseeg?

Figyelt kérdés

Az elmult időben sokat voltam koztuk es jol ereztem magam koztuk. Nagy csalad, baratok, nevetes, enekles tancolas. Nagyon bejon, hogy csak a manak elnek. Lazabbak, jokedvuebbek ugy elnek mint ha a mai nap lenne az utolso.

Szeretnek teljesen kozejuk tartozni.

16/L

2021. ápr. 29. 22:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
9-es: gáz ócének lenni. Gázabb, mint a sima cigány. Az egy szitokszó még a sima cigányok közt is. Sima cigány = romungró.
2021. aug. 24. 16:15
 12/12 anonim válasza:

Azt csináld, amit a szíved diktál es cselekedj!

En negyedig cigány vagyok, de en teljesen annak érzem magam, viszont a csaladomon egyaltalan nem latszik csak rajtam. Majdnem csak cigany barataim vannak, zenélek, es mar a lovári nyelvet is nagyjából tudom.😊 Élj felszabadultan, élvezd az életet!

21/F

2021. nov. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!