Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigany akarok lenni. Hulyeseeg?

Cigany akarok lenni. Hulyeseeg?

Figyelt kérdés

Az elmult időben sokat voltam koztuk es jol ereztem magam koztuk. Nagy csalad, baratok, nevetes, enekles tancolas. Nagyon bejon, hogy csak a manak elnek. Lazabbak, jokedvuebbek ugy elnek mint ha a mai nap lenne az utolso.

Szeretnek teljesen kozejuk tartozni.

16/L

2021. ápr. 29. 22:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%

Te tudod,te életed!

Egyszerű amúgy,férjhez mész egy cigány gyerekhez és ennyi. 25 éves korodra lesz vagy 5 gyereked,járnak majd hozzád a férjed testvérei és az após anyósék,nekik a testvérei stb.

Szóval meglesz a nagy család,barátok,jó kedv,táncolás stb. Főleg hónap elején amikor megjött a családi vagy a munkanélküli...

Amúgy látszik,hogy még csak 16 vagy! Esetleg troll...

35F Cigány

2021. ápr. 29. 23:37
 2/12 anonim válasza:
10%

Sajnos kis konzervatív országunkban rengeteg megalapozatlan tévhit terjeng a romákról. Rengeteg esetben éri őket negatív diszkrimináció, vádolják őket azzal, hogy erőszakosak, műveletlenek, stb. pusztán azért, mert romák.

Vedd figyelembe, hogy ha asszimilálódsz, a társadalom nagy része veled szemben is meg fogja fogalmazni ezeket a kritikákat.

2021. ápr. 29. 23:46
 3/12 anonim ***** válasza:
16%
Ugyanezt akartam leírni, de nem mertem mert tuti szétpontoznak/ vagy rasszistának néznek...
 4/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem hülyeség, nekem is sokszor szimpatikus a felszabadultságuk, meg az élethez való hozzáállásuk 😄 Viszont a másik oldal, hogy nagyon sokan mélyszegénységben élnek, rengeteg előítélettel kell megküzdeniük, emiatt nem sok lehetőségük van az életben. Alkoholba, drogokba, bűnözésbe menekülnek. Nincs előttük túl sok jó, követendő példa.

A másik, hogy azért sok mindent komolyabban vesznek, mint mi, ezért gyakrabbak náluk a balhék, hirtelen felindulásból elkövetett tettek.

Nekem is vannak cigájy haverjaim, tényleg azért lehet jó dolgokat is tanulni tőlük, de a rossz oldalát inkább ne vedd át. Hidd el, nincs könnyű életük!

24F

5/12 anonim ***** válasza:
92%

Az eszed szerintem megvan hozzá, úgyhogy csak hajrá!

Sok korodbeli kis ribizlinek bizsereg a zrityója a nagy lompos-túrós mosatlan cigánybrére. Tartsd oda, aztán majd teliberak öt-hat purdéval, és nevelgetheted őket majd okosan a munkanélküli négyelemis kanoddal, aki naponta ellátja a bajod a putriban.

2021. ápr. 29. 23:53
 6/12 anonim ***** válasza:
96%

Hát, kicsit már elkéstél, ennyi idősen már kéne hogy legyen 2-3-4 purgyéd.

De nem baj, ha nagyon siecc, még behozhatod valahogy a hátrányt.

2021. ápr. 29. 23:58
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Cigany akarok lenni. Hulyeseeg?"

Az. De a te dolgod. A te életed, úgy rontod el ahogy akarod. Másnak nincs beleszólása.

Csak szegény szüleidet sajnálom kicsit, tuti nem ilyennek képzelték a jövődet 10-15 évvel ezelőtt.

2021. ápr. 30. 01:33
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Cigány attól még nem leszel, hogy köztük a karsz élni, de élhetsz úgy, mint ők.

Én nem lepődök meg ezen a vágyadon, mert van egy ismerősöm, aki zsidó szeretne lenni. Megtanulta a nyelvüket is és folyamatosan a zsidó szokásokkal és hagyományokkal van elfoglalva, gyakran jár Izraelben, viszont ő már házas és a felesége magyar, szóval neked azért több esélyed van, hogy a közelükbe kerülj, mármint a cigányoknak.

A nyelvvel hogy állsz, tanulod?

Csak meg ne bánd ezt az egészet!

2021. ápr. 30. 08:45
 9/12 anonim ***** válasza:
57%

En olacigany vagyok de inkabb lennek arab (jolenne de sose fog megtortenni) 😂😂 ha hozza mesz egy cigany gyerekhez akkor sem leszel az,max nem hangoztatjak de szerintunk nagyon gaz ha valaki erolteti. De ha egy romungro vesz el akkor jobban maguk kozt vesznek teged náluk nem sok szokas van a nyelvet se beszelik

Irj ram nyugodtan ha szeretnél kerdezni valamit :)

2021. máj. 2. 10:57
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha cigány akarnál lenni, az már egy feltétel hogy korán legyen gyereked, ha nagy családot akarsz majd.

Volt osztálytársam cigány, és 16 évesen szült.. Először lesokkolt, viszont aztán belegondoltam, hogy a romáknál ez így van, sok gyereket akarnak, ezért korán kezdik.

2021. máj. 5. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!