Török férjet akarok. Hogy menne ez?Mik lennének az elvárások, szokások?
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 21:21
1/15 anonim válasza:
Napi 3 verést és 5 szexuális erõszakot kell elviselned. Cserébe talán nem adnak el egy tevéért.
2/15 anonim válasza:
Hát ha itthon elő törökkel házasodsz lehet nem tartja már a szokásokat. Ha autentikusan akarsz élni ahogy ők akkor menj törökbe palit fogni
3/15 anonim válasza:
Nem csak az a kérdés, hogy tartja-e a szokásokat, hanem hogy miféle szokásokat. Iszlamista? Turanista? Ateista? Liberalista? Kommunista? Tengrista? KPOPista? Feminista? Csadorista? A törökség nagyon nem egységes világnézetű, kultúrájú, mentalitású népesség. Hatalmas a szakadék a másképp gondolkozó politikai táborok, országrészek, nemzedékek között. Lehet mondani róluk emezt és amazt, és persze igaz is, csak közben meg a másik fele pont az emez és amaz ellen küzd egész életében. Sértés mindenkit így egy kalap alá venni. Majd az illető eldönti konkrét személyről kivel áll össze, és kivel nem.
5/15 anonim válasza:
Én pedig egy olajsejk herceget akarok. Hol kell leadni a rendelést?
7/15 A kérdező kommentje:
6 . :(
2020. aug. 29. 23:32
9/15 anonim válasza:
En nem tudom elkepzelni, hogy emberek fejében mik vannak arról, hogy mi itt hogy elunk Törökorszagban, de konkrétan ijeszto ez a sok butaság. Csador? :D Ki hord itt csadort? Legalább annyi koze van a csadornak a törökökhöz, mint a magyarokhoz.
Kérdező, ha van kérdésed, írj nyugodtan inkább privátban.
10/15 anonim válasza:
Szia!Nekem török a barátom.Kerülünk mindent ami sertéshús vagy származék.Nem isznak alkoholt.Másra nem kell figyelnem.Ez az én országom itt ő alkalmazkodik.A badoon ismertem meg .A barátai még hirdetnek. ;) Ha már az esküvőnél tartotok a nagykövetség oldalán találsz tájékoztatást arról, hogy milyen papírokat kell kikérnie Törökországból hogy be tudják jegyezni a házasságot.Hamar meg szokták kérni a csajok kezét,de vigyázni kell velük, mert náluk lehetséges a többnejűség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!