Vmi tipp? Hobbik?

Figyelt kérdés
Szóval, h érthetőbb legyen, mondanátok olyan dolgokat amivel leköthetném magam? Elegem lett egy életre a fiúkból.
2010. aug. 22. 19:07
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Próbálkozz valami kreatív hobbival. Én régen üvegfestéssel szórakoztam, nagyon szerettem, az eredményeket pedig (szó szerint::D) kitehettem az ablakba, vagy felragaszthattam a tükörre, stb. Vagy szalvétaképek készítése (ezt szeretném emgtanulni), ezeket el is ajándékozhatod majd, és nem kell külön ajándékokra költened. Festegethetsz, rajzolhatsz. Olvass könyveket, ha beszélsz valami nyelvet, akár fordíthatsz is (régebben mangákat fordítottam németről magyarra), vagy akár nyelveket is tanulhatsz.

Ha több időm lenne ezeket mind szívesen megtenném*.*

2010. aug. 22. 20:55
 22/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: tanulj meg sütni-főzni mindenféle finomságokat! Az is egy jó hobbi^^
2010. aug. 22. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!