Vmi tipp? Hobbik?

Figyelt kérdés
Szóval, h érthetőbb legyen, mondanátok olyan dolgokat amivel leköthetném magam? Elegem lett egy életre a fiúkból.
2010. aug. 22. 19:07
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

a sakk komoly volt, hobbinak kiváló :D

de amúgy meg olvass, kirándulj, sétálj, nézz filmeket stb, annyi "átlagos" hobby van hogy hihetetlen , nem kell mindenáron valami extrémet kitalálni szvsz :)

2010. aug. 22. 19:26
 12/22 anonim válasza:

szerintem ha eleged van a fiukbol kerj a szuleidtol ha meg persze veluk elsz egy kutyat macskat amivel foglalkozhatsz szerintem az volna neked a legjob:)

remelem tudtam segiteni

18/F

2010. aug. 22. 19:27
 13/22 anonim ***** válasza:

konkretan az tortent veled, hogy bepasiztal, aki hamar megdugott, majd dobott?!

ezt szurtem le az irasaidbol.

nezzel ilyet:

http://www.youtube.com/results?search_query=office+stress&aq=f

vagy ilyet:

http://www.youtube.com/results?search_query=jump+fail&aq=f

2010. aug. 22. 19:30
 14/22 anonim válasza:
olvass vagy írj verseket történeteket mégha nem is vagy jó benne jó időtöltés...:D
2010. aug. 22. 19:32
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem, konkrétan nem dugott meg senki és nem is dobott senki. Csak, hogy félreértések ne szülessenek.:) Végeztem velük ennyi :)

Köszi a tanácsokat egész jók :D

2010. aug. 22. 19:34
 16/22 anonim válasza:
esetleg kockuklás? igen ez is komoly, ugyan lányoknál annyira nem népszerű de akár játékok akár valami programozás vagy bármi hasonló..., számítógép kb korlátlan mennyiségű időt képes felszívni :D bár ehez kell hogy valamennyire legyen az embernek érzéke/hajlama ilyesmire :)
2010. aug. 22. 19:50
 17/22 anonim válasza:

keress lányokat...

de én kezdek félni, mert nem először hallok ilyen kérdést. most ez a divat hogy a fiuk leszarrják a csajokat és fordítva?

2010. aug. 22. 19:51
 18/22 rozika10 válasza:
kezdj nőkkel!!!!!!szerintem az hogy végeztél a pasikkal tulzás mert idő kérdése és jön a herceg a csunya békával és beadod a derekad!ha mégse tényleg kezdj nőkkel!
2010. aug. 22. 19:52
 19/22 A kérdező kommentje:

:D

Őszintén nem értem miért csak a párkapcsolat tehet boldoggá?:D Ha kihangsúlyozom, hogy nem olyan hobbira gondolok(ha lehet ezt annak nevezni)h pasizzak, akkor az jön h kezdjek csajokkal :D:D Ez kész :D Kösz nem kérek egyikből sem:)

2010. aug. 22. 19:56
 20/22 A kérdező kommentje:

19:51-nek nem tudom mi a divat, de nem is érdekel :)

Én így akarom jól érezni magam, nem függve senkitől :)

Nade elkanyarodtunk a témától :) Köszi a válaszokat.

Megyek is és megsétáltatom a kutyámat :D

2010. aug. 22. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!