Mit tennél, ha már csak egy éved lenne hátra az életedből?
Idén szeptemberben kezdek egy olyan szakon, amire már nagyon régóta vágytam és felvetődött ennem a kérdés, mit tennék ha kiderülne, hogy csupán 1 évem van még az életemből?
Vajon bejárnék egy évig, mert boldog lennék, hogy azt tanulhatom, amit szeretek, vagy lemondanék róla azért, mert annak már semmi értelme, hogy tanuljak, más viszont megkaphatná a helyem a szakon?
Egyáltalán elmondanám-e a családomnak és a barátaimnak vagy meghagynám őket egy ideig a tudatlanságban? Mire elég egy év, ha az embernek álmai vannak?
Szia, írd már le lécci, hogy milyen szakon vagy, meg hogy milyen suli, köszi.
Érdekelne engem is, csak azért :)
én azonnal elmondanám a szeretteimnek, és nem kezdenék bele az áhított tanulmányokba, mert megváltozna az értékrendem, más válna fontossá.
próbálnám kiélvezni azt az egy évet, és természetesen minél több időt töltenék a családommal és a barátaimmal...amíg még lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!