Mit tennél, ha tudnád, már csak egy óra van az életedből hátra?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 14:00
1/19 anonim válasza:
Amit eddig nem mertem megenni mert hízlal,azt mind magamba tömném xD :D finom csoki torta....nyammmi!!!!!
2/19 anonim válasza:
Még egy gyors, boldog szeretkezés.
3/19 anonim válasza:
Áthívnám a barátomat és lefektetném magam mellé az ágyba. Addig beszélgetnénk még el nem aludnék...
4/19 anonim válasza:
a számomra fontos embereknek megmondanám, hogy szeretem őket, és hogy milyen sokat jelentenek nekem, ill. hogy amit nem tudtam eddigi életemben megvalósítani, de mindenképpen megszeretném, azt tegyék meg.
6/19 anonim válasza:
Abbahagynám, amit épp csinálok, és leülnék egy közeli parkban egy padra, hogy végiggondoljam az életem. ;o)
7/19 anonim válasza:
megnéznék egy epizódot az egyik kedvenc sorozatomból. ez úgy 45 perc. 5 percben összetörnék egy csomó mindent. a maradék 10 percben elmondanám a jelen lévőknek, hogy milyen is vagyok valójában és mit utáltam az egész életemben. és egy nagy bölcsességgel távoznék(remélhetőleg eszembe jutna egy).
8/19 anonim válasza:
Hú én biztos felhívnék minden olyan embert, akivel bajom van és elmondanám a véleményemet. Aztán elmondanám minden szerettemnek, hogy szeretem őket. Legvégül pedig áthívnám a legjobb barátnőmet, aki amúgy leszbikus, hogy csókoljon meg, mert nem akarok úgy meghalni, hogy nem tudom, milyen egy lánnyal csókolózni:D
16L
9/19 anonim válasza:
Megkrnék egy bizonyos embert, hogy jöjjön át és igazán őszintén mondja meg, hogy mit érez irántam majd megkérném, hogy kezdjünk el nézni egy Tarantino filmet.
10/19 anonim válasza:
Vennék egy UZI-t és kimennék lövöldözni az utcára, hogy titeket is magammal rántsalak. xD Nehogy má' csak én szííjak:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!