Kerdesekkel teli kérdése:
Valaki magyarazza ezt el nekem Nem tudom ertelmezni mit jelent?
Figyelt kérdés
"Kis penz, kis foci, nagy penz nagy foci"#butakerdes
2021. ápr. 25. 14:07
1/5 anonim válasza:
Ha megfizetnek, tisztességesen dolgozol.
2/5 anonim válasza:
Ha több munkáért nem jár több pénz akkor hülye leszek odatenni magam.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom az előttem válaszolók mire gondolnak de Puskás ezt nem átvitt értelembe használta, hanem konkrétan a focira. Arról van szó, főleg a modern futballba, hogy ahhoz , hogy eredményes csapatot építs rengeteg pénzre van szükséges. Kezdve az igazolásoktól, a menedzsmenttel, mindegy egyes dolgozón át a takarítóig. Természetesen a legjobban a játékosok fognak keresni az alkalmazottak közül. Nekik meg a teljesítményüktől, képességeitől függ a bérezés. Ezért volt bravúr , hogy a Ferencvárossal végig vertük 4-5 szörös értékű csapatokon keresztül Európát Zágrábtól Glasgowig. De ha megnézed a top klubokat nem véletlenül vannak 1 milliárd € környékén vagy annál is drágább. Csak viszonyítás a legdrágább magyar csapat a Fradi 31 millió € . Nagyságrendileg sincs a közelébe se , tehát a sok károgó meg fanyalgó mondhatja mennyit költ az állam futballra eredménytelenül nemzetközi szinten ez nevetséges összeg. Ehhez képest pedig a nemzetközi eredményeink is kimagaslóak. Az egyetlen klub voltunk akik az első selejtezőkörnél kezdték és bejutottunk a csoportkörbe. De BL-t nem ennyi pénzből fogunk nyerni, hiszen “Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci.”
4/5 anonim válasza:
Ha már az eredetet nézzük, Puskás saját szavai:
“Először is: én azt mondtam, hogy kis pénz, kis futball, nagy pénz, nagy futball, de ez nem egy mérkőzés kapcsán hangzott el, hanem amikor először felvetődött a profizmus kérdése. Hogy esetleg hivatásos labdarúgók leszünk, érted. S ekkor jegyeztem meg, hogy a profik jól vannak dotálva és nagyobb dohányért többet követelhetnek tőlük. De a profizmust mi nem forszíroztuk, már azért sem, mert ez elvi kérdés volt a mi rendszerünkben, s úgysem tőlünk függött.“
5/5 anonim válasza:
Igen és ez miben mond ellent amit én írtam? :D . Pont ezt mondom. A modern focira értette. Teljesen igaz minden sorom amit írtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!