Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az mennyire sértő ha valakit...

Az mennyire sértő ha valakit lecigányoznak, ha nem is az?

Figyelt kérdés
Mondjuk kicsit kreol a bőre, vastag a szempillája, fekete göndör haja van és egy kicsit hangos.
2021. ápr. 23. 09:05
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Az hogy kit ciganyoznak vagy zsidóznak vagy sváboznak vagy tótoznak le az attól függ mennyire utálják.

Lehet egy nap leforgása alatt akár cigány vagy zsidó vagy akár mind egyszerre.

Kinek van joga megmondani hogy milyen egy magyar ember?

Eleve tiszta nép nincs ha így lenne akkor mindenki genetikailag egy selejt lenne.

Van olyan német aki fekete hajú ....

Folytathatnám nincs értelme ennek

2021. ápr. 23. 10:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem érdekelne.

Egyrészt aki ilyen rasszista módon akar sértegetni, az primitív lény (embernek nem nevezhetö), másrész hülyék véleményével nem foglalkozom, harmadszor, ha szerinted sértö a cigányozás, akkor veled is van baj. (Nem szoktam általánosítani, sok normális cigányt ismerek, akkik rendesebbek, mint az "igazi" magyarok, illetve rengeteg magyart ismerek, aki rosszabb, mint a legrosszabb cigány)

2021. ápr. 23. 11:27
 13/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%
valakiket oknelkul irrital valakik jelenlete, a problema elsosorban naluk van
2021. ápr. 23. 14:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Nyilván sértő, mert annak szánta, talán nem is gondolja, hogy az lennél. Ez kb. olyan szó ilyen helyzetben, mint a nigger. Csak feketék mondhatják egymásnak bizonyos helyzetekben, nem sértő szándékkal. Gondolkodj te is valami sértésen, amivel majd visszavághatsz, de nem kell túl erős. Pl. mondd hogy leszbi.
2021. ápr. 24. 08:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Én görögbe nyaraltam egyszer családdal másfél hétre, utána egy évig hallgattam hogy cigány vagyok. Borzasztóan sértő és dühítő volt.
2021. ápr. 24. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!