Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen kínzásfajták vannak...

Milyen kínzásfajták vannak amik az embert megőrjítik?

Figyelt kérdés
Tudom a vízcseppest meg a harangosat:S
2010. aug. 21. 19:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi utolsóelőttinek:)
2010. aug. 21. 20:48
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem hagyni valakit aludni. Abba bele is halhat.

Vagy: bezárni egy ketrecbe, se italt, se ételt nem adni neki. A ketrecen kívül pedig ízletes ételeket sütni-főzni, kedvenc italát inni.

2010. aug. 21. 21:29
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
úgy tudom, ha valaki nem eszik 2-3 napig utána nem lesz éhes és meghal álmában
2010. aug. 21. 21:45
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Minden nap azonos időben levágni egy centit az ujjaiból. Lehet fokozni azzal, hogy elé raksz egy vekkert. Rettegve fogja bámulni órák hosszát a mutatót.
2010. aug. 21. 22:00
 15/18 A kérdező kommentje:
huh utolsó:D:D ez k..va jóó
2010. aug. 21. 22:19
 16/18 anonim ***** válasza:
89%

"úgy tudom, ha valaki nem eszik 2-3 napig utána nem lesz éhes és meghal álmában"

Elhiheted nem így van. Én már bírtam 11 napig evés nélkül. Mondjuk életem egyik hülye korszaka volt, nem csinálom megint többször. De nem lett semmi bajom. És csak vizet ittam.

2010. aug. 21. 22:26
 17/18 A kérdező kommentje:
aztaaa, én 8 óráig nem bíorm kaja nélkül, huh
2010. aug. 21. 23:27
 18/18 anonim válasza:
90%

pár kinzás:

1. harapófogóval kitépi a körmét előszőr a kezéről,aztán a lábáról,besózzák nefertőződjon el meg jobban is csip.

2.árammal kinzák,szóval megvágják a kezét,a drót végét feldugják a megvágott nyillásba a kézen + lábon is szokott lenni és áramot engednek bele.

3. megcsonkítják

4. lefektetik egy földre és autólapitóval ijjeszgetik valljon be mindent, többféle ijjeszgetés is van

5. megcsonkitás,esetleg bedrogozzák és ugy próbálják belőle kiszedni a dolgokat

6. osszevagdossák érzékeny helyeken, fül mögött pld

7.katonabakancsal kanadival rugdossák a fejét, vagy gumibottal utogetik

8.kis helyre bezárják mozdulni nebirjon, vagy folytogatják vizbe.

9. többet nemirok mert azzal minősíteném mennyire idegbeteg vagyoks és félne tőlem mindenki,remélem elégedett vagy a válaszommal.

2011. jún. 16. 22:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!