Meddig volt a homoszexualitás halállal büntetendő New Yorkban?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 7. 10:50
1/8 anonim válasza:
Szerintem sosem:D
Ezért max kezelés járt.
3/8 A kérdező kommentje:
Elvileg igen. De erről nem nagyon írnak. Akkor Amerikában vagy bárhol máshol a világban, olyan 1950 körül büntetendő volt és ha igen hol?
2021. ápr. 7. 11:36
4/8 anonim válasza:
Hát. Figyelj. Igazából az volt a bűntetés hogy gyógyszereket adadtak be nekik.
Mint pl az Enigma c. filmben annak a tudósnak aki feltörte az enigmát és meleg volt
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Amúgy biztos van több is, csak nincsenek feljegyezve. Azért, ha azt nézzük, hogy Angliában 1828-ban már tiltották a homoszexuálisok büntetését, viszont Magyarországon csak 1961 óta van ez bevezetve. :D Szóval nem véletlenül mondják mindig, hogy a mi országunk levan maradva 100 évvel nyugattól mentalitásban. Nemcsak ebben, hanem másban is.
7/8 anonim válasza:
Én azért most nem bánom hogy a BLM meg egyéb hülyeségek nem értek el ide eddig
8/8 anonim válasza:
Én nem is arról beszélek. :D Túlzás, ami most megy, ezt én is látom. Viszont szerintem az nem nagy elvárás, hogy hagyjunk mindenkit a békén a p*csába. Ha valami nem tetszik, akkor nem kell köpködni, meg fújjongani, hanem megtarthatja mindenki magának a véleményét jó mélyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!