Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Az oroszok mennyire elfogadóak...

Az oroszok mennyire elfogadóak egy másik országból származóval szemben?

Figyelt kérdés

Csak mert egy orosz srác tetszik,de félek,hogy a szülei nem fognak elfogadni. :/

Meg azt sem tudom,hogy mennyire adnak a szülő szavára.

2021. febr. 28. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak más elmondására tudok támaszkodni (tanárnőm), szerinte nagyon bírátságos, nyílt emberek.
2021. febr. 28. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Nyugi, az oroszok kicsit többet láttak, mint mi, van nekik háztájilag vagy kétszáz náció, annak a fele mongoloid, fele muzulmán, úgyhogy szokva vannak. Láttak már bőven vegyesebb házasságot is, mint te lennél. Különben is egy átlag orosznak négy nagyszülőjéből legalább egy tatár vagy finnugor, ha nem, akkor is, legfeljebb nem szeretik emlegetni. Pont nem egy ilyen nyelvével ellentétben echte szláv kinézetű és volt KGST-ország, mint Magyarország jelenti nekik a különlegességet. (Minket még az se tekint másik fajnak, se más kultúrájúnak, aki ilyen rasszista/ultranacionalista tempójú, mert persze van ott olyan is.) Tízezrével vannak magyar-orosz vegyes párok, sose volt ebből probléma. Olyan igazi kulturális különbség meg nagyátlagban nincs. Egyik és másik ember között persze rohadt nagy a szórás, mint mindenhol. Nekem van orosz barátom, ismerősöm több is, ha nem tudnám, hogy orosz, én rá nem jöttem volna, hogy nem a szomszéd utcában nőtt föl. A szülők azért szeretik, ha a menyecske megtanul rendesen oroszul, mert anélkül nem fognak tudni mit kezdeni vele. Azt az oroszok elvárják mindenkitől. A nációval meg azért nincs baj, mert ha ez az adott fiú összeszed egy "orosz" lányt, az se biztos, hogy oroszabb nálad. Igazi orosz az lenne egy két Lengyelországnyi valami, a többi az mind asszimilált népek. (Mi is csak egy vagyunk azok közül.) Ha nem tetszel neki, vagy a szüleinek, az nem azért lesz...
2021. febr. 28. 16:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Amikor beléptem egy full orosz közösségbe ( messenger csoport) akkor elmondtam nekik hogy oroszul tanulok meg minden és nagyon örültek. Sajnos angolul nem nagyon tudtak perfektül de ennél jobb fogadtatást még soha nem kaptam.. úgy éreztem mintha felsőbbrendűnek tartanának :D jófejek
2021. márc. 18. 14:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Azóta a szüleivel is találkoztam,és jófejek. :D

Csak hangossak.

Köszönöm,hogy válaszoltatok.

2021. márc. 18. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!