Help! A 80-90-es (? ) években voltegy scifi: a világot meg kell menteni, ezért ki kell választani egy hős vezetőt. Pár űrhajós feladata, h ezért egy látszólag másik bolygón harcoljanak különféle lényekkel és félelmetes szituációkkal. Mi volt a címe?
Köszönöm, tényleg az, belenéztem a YouTube-on. Kár, h akkor se értettem belőle egy kukkot se, s most sincs magyar változat. Majd összecsináltam magam akkoriban filmtől, de a Wikipédián olvasva a történetét, rájöttem, én igazán egyedi magyarázatát adtam a mondandónak, mivel nem értettem. Úgy maradt meg bennem ez a film, h fantasztikusan izgalmas, pszichológiai scifi thriller volt, s most kicsit csalódtam.
Még egyszer köszönöm.
Még egy kérdés... Ha ezt tudtad, akkor hátha ezt is. Szintén úgy 85 körül az MTV-ben volt egy klip, amelyben a sunflowerekről énekelt egy jóképű, búgó hangú pasi. Na! Ezt a slágert is évek óta "kergetem". Egyszer, pár éve még vmelyik plázában is hallottam. Kerestem én ezt itt is, a Google-ban, a megfelelő oldalakon angolul is, de nem sikerült megtalálnom. Hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!