Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen arab/török szót hímezte...

Milyen arab/török szót hímeztessek a maszkomra?

Figyelt kérdés

Sok török és arab lakik itt ahol lakok és bírnak engem mert magyar vagyok, én is bírom őket , arra gondoltam, hogy egy maszkot csináltatok , mit írjak rá ami jól esik nekik?

Srác vagyok, amúgy tehát nem csaj nem pitizni szeretnék. Úgy érzem megtaláltam magam és az iszlám vallás is foglalkoztat meg, nem fogom felvenni, de sokat fogok róla olvasni.

2021. febr. 28. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
"Szulejmán volt a legjobb magyar király„
2021. febr. 28. 00:18
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Gyrostál.
2021. febr. 28. 01:02
 3/4 Rothadó Narancs ***** válasza:
Tuğra-t
2021. febr. 28. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az Irk Bitig egyik sorát íratnám föl rovással, de annak az iszlamisták nem biztos, hogy annyira örülnének. Inkább varass fel egy félholdat, meg egy farkasfejet, ami azt nézi. Azt talán mindenkinek beveszi a gyomra. Te tudod, kiknek akarsz udvarolni, a törökök sem egységesek ám világnézetileg-politikailag. Van, aki az arab világ felé húz, meg aki pont nem.
2021. febr. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!