Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért neveznek plázacicának?

Miért neveznek plázacicának?

Figyelt kérdés
Azért, mert van pénzem, és megtehetem, hogy a plázák márkás üzleteiben vásárolok, divatosan öltözkdöm, mert így tetszik nekem, ezért irigyek? Miért ciki ez? Járjak olcsóbb ruhákban csak azért, hogy ne illessenek ilyen jelzőkkel? Nem értem az embereket...
2008. dec. 3. 15:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, igazán tanulságosak! Midegyikben rejlik igazság, nem vitatom. Bár az utolsó hozzászóló nem tudhatja, hogy nincs gyermekem. Nyilván ha lenne, akkor nem magamra költeném az időt és a pénzt, de akkor sem hanyagolnám el a külsőm. Az, hogy nevet valaki azon, hogy egy nő jól érzi magát a bőrében..., hát kedves egészségére. Legalább valami hasznosat tettem, jókedvre derítettem valakit, vagy valakiket, noha gyanítom, hogy ez nem az a nevetés, amit mindenki szeretne...:)Mégis maradok "plázasicc", igényes, vidám, egészséges és magabiztos nő, aki nem a könyvtárban tanul már, -mert abból elég volt tizenéven keresztül-, hanem elengedem magam a plázákban miután elvégeztem a teendőim.
2008. dec. 3. 20:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem üres és ostoba dolog ilyen jelzőkkel dobűlózni. Nem az a léyneg, hogy plázacica avyg-e vagy sem. Sztem az nem baj ha vki plázacica. Ibnkább az a baj ha rossztermészetű, vagy kényes, undok, lekezelő. Az nem baj ha szereti a műkörmöt, drága ruhát, stb... Ettől se több se kevesebb nem elsz vki. Mert ezek csak külsőségek. Mindenki úgy néz ki ahogy kitud és ahogy ki akar. De nem ez a lényeg, hanem ami a márksá ruha avyg épp a kínais cucc mögött van. Sőt, ha buta avgy attól is lehetsz még jó ember. Viszont ha okos vagy attól is lehetsz gonosz.Az meg hogy plázacica vagy e, abszolút mellékes. Egyszerűen nem számít. Ha bosszant, rázd le őket egy flegma beszólással, vgy csak vigyorogva viccesen mond nekik: Hogy nah menj a P*csába...:D Szóval ne sértőn csak hogy visszavágj, mintha te is viccnek éreznéd, ugratásnak. Légy laza és akkor nem cikiznek majd ezzel:D Ha érzik hogy benne vagy a poénkodásban akkor abbahagyják. vagy esteleg Te is beszólhatsz vmi néha, de csak úgy viccesen. Volt 3 osztálytársam akik folyton együtt voltak és egyfolytában b*sztatták egymást de abszolút vicc szinten és néha nagyon poénosak voltak.xD Mert sosem vették komoylan egymást. Ne vedd komoylan őket!:D
2008. dec. 3. 20:20
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek nem tudjak azt elfogadni hogy ha valaki extravagansabban es kihivobban oltozkodik meg nem jelenti azt hogy egy buta noszemely,aki csak a kulsojevel foglalkozik.
2008. dec. 3. 21:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már te hunyászkodj meg! Ezt sose feledd: Inkább 100 irigyed legyen, mint 1 sajnálód! Éld az életed úgy, ahogy neked a legkényelmesebb!
2008. dec. 3. 21:26
 15/20 A kérdező kommentje:
Utolsó két válszadó! Na erről van szó kb!:)
2008. dec. 3. 22:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak érdekességképp, milyen a hajszíned? :)
2008. dec. 4. 12:59
 17/20 A kérdező kommentje:
Sötétbarna.:)
2008. dec. 4. 14:53
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
A kihívó külsőddel azt is vállalnod kell, hogy plázabiccsnek bélyegeznek. a közösségi tudatban kialakult egy kép ezekről a nőkről, és te hiába tudod magadról, hogy lélekben nem vagy egy felszínes, affektálós, kőbuta liba (én ezt neked el is hiszem) ettől függetlenül első blikkre nagyon sok ember ezt fogja rólad hinni. a sztereotípiák miatt. és ezen nem tudsz változtatni, és nincs jogod felháborodni, mert a külsőddel ezt közvetíted. bocsi...
2008. dec. 13. 17:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásod! Hidd el, ez nem felháborodás részemről, csupán nem esik jól. Azért túlélem. Akkor lenne nagy a baj, ha olyasvalaki illetne a jelzővel, aki ismer. Szerencsére ilyen nem történt, tehát csak egy semmiséget fújtam fel egy rosszabb pillanatomban.
2008. dec. 14. 10:57
 20/20 anonim ***** válasza:
2%

NE foglalkozz a sok idióta majommal,örülök,hogy ilyen vagy én speciel imádom a ribis lányokat,konkrétan csak ilyenekkel vagyok hajlandó ismerkedni.Aki meg lenézz titeket üzenem,hogy sz_r dolog irigykedni.

Egy metroszexuális izmos plázakandúr :)

Jah és programozó informatikus hallgató és pénzügyi tanácsadó vok

2009. febr. 20. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!