Miert van az, hogy ez az orszag a lakosai 95%-nak csak nyomort, leepulest es kilatastalansagot hoz?
Teljesen egyetertek veled, nincs konyv, se tevekenyseg ami segitene. Hogyan is lehetne erre, amit tettek ezzel az orszaggal? Szerintem csak egy megoldas van, mielott szivbajt kapsz, es fejfajast.
Pakolj, menj, es ne nezz hatra, koltozz kulfoldre! (en is kenytelen voltam, mert tul sokszor volt hanyingerem a rendszertol)
valószínűleg azért, mert az emberek 95%-ának a problémákra, csakúgy mint neked, csak a pusztítás jut eszébe. Nekem szar, csesszünk ki a többivel is, mert az jó.
A maradék 5% meg olyan, mint a magányos fecske. Nem csinál nyarat.
Én is abszolúte egyetértek a kérdezővel!Nagyon jól megfogalmazta a dolgot!
Válasz?Az nincsen...és sajnos azok,akik tehetnének valamit az ügyben még a kérdést sem ismerik!:(
Utolsó kérdésedre válaszolva. Miért ilyen az országunk? két mondatban:
Mert hagyjuk,hogy keresztül gázoljanak rajtunk. Ahelyett,hogy gondolkodnánk és építenénk értelmesen cselekednénk. Élünk helyette birka módjára.
Bocs ez 3 mondat.
S még valami, az aki tervez álmodni mert és teszi s azért,hogy ne csak neki, hanem az ő munkájával a környezetének is jobb legyen, na őt nézik le és titulálják bolondnak. Amíg ilyen emberek élnek kürtöltünk mi akik tennék inkább elmegyünk .elvégre megmondta a min.elnök is el lehet menni. Hát ezt neki megyünk is...
Olyan országban senki sem él szívesen ahol bűn másképp gondolkodni, másképp élni. Sőt tovább megyek bűn gondolkodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!