Jehova tanúi! Egy lány esetében elfogadott-e például egy köldök piercing viselése?
Először is szeretném leszögezni, hogy a kérdés nem provokatív és nem szeretném ha bármi veszekedés alakulna ki. Másrészt megkérek mindenkit, aki nem tanú vagy nem tud érdemben a témához szólni, hogy ide most ne válaszoljon. Nagyon hálás vagyok előre is.
Kedves tanúk! Magam is ismerkedem az Igazsággal, bár én úgy érzem, hosszú utat kell még bejárjak. Mint azt a Bibliából is tudatjuk, Isten nem szereti a hivalkodó megjelenést. A kérdésem az, hogy például egy piercing elfogadott-e? Gondolom intim testrész e alapból nem, mivel igen, az már hivalkodó még világi szemlélettel is. De gondolok itt fül vagy köldök piercingre.
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Ui: férfi vagyok és nem azért ettem fel a kérdést mert piercing csináltatásról lenne szó, csak felmerült bennem ez a kérdés, amikor Rebeka történetét olvastam, aki ugye orrkarikát viselt.
10
Nem vagy tanú. Az első válaszoló megadták a választ már. De azért köszönöm.
"Becs3ngetni azért, mert Jézus utasítás adott a prédikálás rá. Ennyi."
Egyszer belefér, értem én hogy keresitek a többi birkát, de a Jézuska a memóriátokra is hatással van, hogy nem sikerül emlékezni arra a mondatra, hogy "köszi nem érdekel"?
Amikor ezután is becsengettek, az már bunkóság, tahóság, felesleges zavarás, zaklatás, a másik ember semmibe vétele, miközben elvárjátok, hogy mindenki elfogadja a vallásotokat, és a hozzá kapcsolódó megnyilvánulásaitokat.
Ha te is ezen a szemléleten vagy, akkor te is pont ugyanolyan vagy mint a két semmirekellő ismerősöm.
"Az ítélet pedig Istennél van. Ne te akarj igazságot osztani, majd Ő fog."
Én nem is akarok, pusztán költői kérdés volt részemről. Még jó hogy nekem nincs semmilyen istenem, főleg nem ilyen mint a tiétek.
Ma is tanultam valamit, hogy veletek kár beszélgetni még így jóindulatúlag is, mert szándékosan nem akarod megérteni a mondandómat.
Én úgy gondolom, hogy a piercing viselése nem felekezet függő!!!
Ugyanis elég nevetséges lenne ha az egyik felekezet úgy akarna jobban hódítani és tagokat gyűlyteni, ha mindent megengedne a fiataloknak!!!
Akkor nincs is értelme az egéssznek!!!
Ezek olyan butaságok, mint a keresztány Rock vagy Metál zene! Keresztény piercing???? Hogyne Ha valaki e világi dolgait szeretné, akkor az miért is akar keresztény lenni??? Az döntse el magában, hogy hívő keresztény vagy hitetlen e világi akar lenni!!!! Senki ne akarja összemosni a kettőt!!! Aki ugyanis valóságosan megtért és újjászületett és megismerte az élő Istent, az minden bizonnyal nem akar viszanyúlni a bűn eredetéhez és szövődményeihez!!!
Tehát mindenkinek magának kell tudnia és tisztában lenni azzal a ténnyel és valósággal, hogy ő maga még mindig e világban van és evilági dolgoknak akar tetszelegni és ragaszkodni vagy pedig Krisztus benne lakik és már nem kívánja e világ testies, műlandó, divatirányzatú kihívásait és az annak való megfeleléseit:::!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!