Lányok. Melyiket válasszam? 1 vagy 2? Ti melyiket választanátok és miért?
Figyelt kérdés
1. Augusztus 20-i tűzijáték nézés az ex pasimmal akivel jóban vagyok, és tartom vele a kapcsolatot, szeret engem, és picit még nekem is tetszik. És utána itt alszik nálam, de a szex kizárt. Igaz ma csúnyán összevesztünk.
2.Csütörtökön 19.-én utazás az ősökkel Szegedre 3napra. Úgy hogy strandolunk, és kapok pénzt is a shoppingolásra... és családi nyaralás lesz 3asban.
Nemtudok dönteni, mindkettőt szeretném...:(
2010. aug. 15. 22:07
51/51 anonim válasza:
Egyértelműen Szeged :)
Azt írtad, hogy strandolnátok (bár nem tudom, hogy menstruációnál mennyire vagy tampon-párti és fürdesz úgyis), de én az Aquapolis-t nem hagynám ki. És Szegeden is van tüzijáték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!