Lányok. Melyiket válasszam? 1 vagy 2? Ti melyiket választanátok és miért?
Figyelt kérdés
1. Augusztus 20-i tűzijáték nézés az ex pasimmal akivel jóban vagyok, és tartom vele a kapcsolatot, szeret engem, és picit még nekem is tetszik. És utána itt alszik nálam, de a szex kizárt. Igaz ma csúnyán összevesztünk.
2.Csütörtökön 19.-én utazás az ősökkel Szegedre 3napra. Úgy hogy strandolunk, és kapok pénzt is a shoppingolásra... és családi nyaralás lesz 3asban.
Nemtudok dönteni, mindkettőt szeretném...:(
2010. aug. 15. 22:07
21/51 anonim válasza:
2. :)
Amúgy nálunk is ez lesz a program. 3nap. Csak mi Észak-Magyarországra megyünk, meg 20.-án indulunk :D
22/51 anonim válasza:
2.kapsz pénzt vásárolni ennél jobb nincs;)
az expasiddal ha annyira akarsz találkozni akkor majd máskor :D
23/51 anonim válasza:
A 2.-at vagy egy 3.-at :D
Ez az exes tényleg nem a legjobb ötlet...
24/51 anonim válasza:
Mindenkeppen a szulokkel valo kis nyaralast valaszd, szerintem.Az exet megtalalod maskor is ha kell.
25/51 A kérdező kommentje:
:D
nincs 3.:D
de akkor mondjatok TI 3. alternatívát:D
2010. aug. 15. 22:20
26/51 anonim válasza:
Ha szűz vagy és még meg is lesz ráadásul nem is tennéd meg vele, akkor minek írtad ki hogy szex kizárt?
27/51 A kérdező kommentje:
hát még mielőtt valaki irta volna, hogy szexeljek vele.
2010. aug. 15. 22:24
28/51 anonim válasza:
sztem a tüzijátékot kár kihagyni,bár ízlések és pofonok :D:D
29/51 anonim válasza:
A barátnőid nem érnek rá? A két lehetőség a nyaralás a szülőkkel és az ex pasi. Ha a szülők elmennek egyedül leszel a lakásban nem? hívd el a barátnőidet, bulizzatok... Érezd jól magad otthon az exed nélkül.
30/51 anonim válasza:
Mi látni való van Szegeden? Hát ha ember mán vagy Kárász utca. Ha természet mán: tiszapart. Móra múzeum, anat múzeum. Séta a ligetben. Hirtelen ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!