Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok. Melyiket válasszam? 1...

Lányok. Melyiket válasszam? 1 vagy 2? Ti melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés

1. Augusztus 20-i tűzijáték nézés az ex pasimmal akivel jóban vagyok, és tartom vele a kapcsolatot, szeret engem, és picit még nekem is tetszik. És utána itt alszik nálam, de a szex kizárt. Igaz ma csúnyán összevesztünk.

2.Csütörtökön 19.-én utazás az ősökkel Szegedre 3napra. Úgy hogy strandolunk, és kapok pénzt is a shoppingolásra... és családi nyaralás lesz 3asban.

Nemtudok dönteni, mindkettőt szeretném...:(

2010. aug. 15. 22:07
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

köszi

okés...majd megirom.

amugy az ex elfogadta a barátságot! már nem próbálkozik

2010. aug. 15. 22:32
 42/51 anonim ***** válasza:
86%

"szeret engem, és picit még nekem is tetszik"

Aha,barátságot!Persze! Én meg Erzsébet királynő vagyok. :P

2010. aug. 15. 22:34
 43/51 anonim ***** válasza:
45%
Erzsi te már nem meghaltál?
2010. aug. 15. 22:38
 44/51 anonim válasza:
75%

:D LOL

2.

2010. aug. 15. 22:41
 45/51 anonim ***** válasza:
77%
Köszi még élek :) Ugyan vastag a szemüvegem,de jól látom,ha valaki barátság mögé bújtatja a "jöjjünk újra össze" tervét. :P :)
2010. aug. 15. 22:42
 46/51 anonim ***** válasza:
60%
de mért nem mész el mindkettőre???? am a 2.!!! :) szeged jó
2010. aug. 15. 22:46
 47/51 A kérdező kommentje:

azért mert anyámék 19én utaznak.

amugy az ex ma irta, hogy neki nemkell újabb csaj mert épp most lábal ki szép lassan abból amiben volt... (szerintem a szakitásunkra gondolt) és nemakar ujra csalódni.

De miaz hogy kilábal?:O már ki is hevert?:O

Pedig 3napja azt irta, hogy még mindig szerelmes belém

2010. aug. 15. 22:48
 48/51 anonim ***** válasza:
76%
Istenem,te tényleg ennyire lüke vagy? Azért mondta,mert védi magát.Nem akarja,hogy csak játsz vele,add a "jeleket" aztán ő hülyét csinálj belőle.Ha azt gondolod neki már nem kellesz,akkor nem fogod illegetni magad.De az ottalvás,együtt romantikázni a tüzijátékon pont nem a legjobb program szerelmi bánatra.Ha tényleg nem akarsz tőle semmit,akkor hagyd békén és legyél egyértelmű.Ez a srác még szeret téged,de fél,hogy megint padlót fog és onnan nehezebb lesz felállni.
2010. aug. 15. 22:53
 49/51 anonim válasza:
75%
Szerintem is csak kamuból mondta, még mindig szeret. Te pedig élvezed, hogy epekedik utánad, ez nem szép. Ne játssz vele, ha te már tényleg nem akarsz tőle semmit, akkor hagyd békén, menj a szüleiddel Szegedre. Vagy ha te is szereted, akkor ne húzd az agyát mondd meg neki, jöjjetek újra össze. Képzeld csak magad az ő helyzetében, te sem akarnád, hogy valaki így játszon veled!
2010. aug. 15. 23:02
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

Ha szívesen összejönnél újra az ex-szel, akkor 1.

Ha ezt nem szeretnéd semmiképp, akkor 2.

Az exed tutira vissza próbál szerezni, csak akkor menj bele a közös programba, ha ez neked sem lenne ellenedre.

2010. aug. 15. 23:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!