Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen jó Charli Damelio?

Miért ilyen jó Charli Damelio?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy ez egy hülye kérdés, de szerintem értitek mit akarok.Nem vágom,hogy miért lett ilyen sok követője, amikor nála sokkal kreatívabb és tehetségesebb emberek is vannak.

A válaszokat előre is köszi!Ja és légyszi kúltúráltan és kedvesen írjátok le :)❤

#CharliD'amelio
2021. jan. 29. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Az meg kicsoda?
2021. jan. 29. 14:28
 2/7 Mansour ***** válasza:
94%
Miért, jó?
2021. jan. 29. 14:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát igen,ezt kérdezem. És leginkább fanoktól,mert ők tudnak rá rendes választ adni
2021. jan. 30. 12:44
 4/7 anonim válasza:
100%

Szia

Én sem értem hogy lett ennyire híres mert nem olyan baromi különleges lány.De azért nem táncol rosszul és arról meg nem ő tehet hogy ennyien elkezdték bekövetni.És 100(amúgy nem tudom mennyi van neki az internet azt írja karácsony körül ennyi volt) millió követővel nem menekülhet a média elől.

Hogy miért jó?Hát szerintem nem jó.Egy teljesen átlagos lány, sok követővel.

2021. márc. 13. 20:46
 5/7 anonim ***** válasza:
12-15 éves fiúknak max msdzturbációs segédeszköz.
2021. dec. 13. 11:44
 6/7 anonim válasza:
Ő veszi a követőket
2022. júl. 27. 08:24
 7/7 anonim válasza:
Vette majdnem az összes követőjét, tetszik a teste a kisfiúknak és tud úgy táncolni mint bárki aki néhány évig járt táncórákra.
szept. 28. 01:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!