Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak akinek tapasztalata is...

Csak akinek tapasztalata is van! Mi a véleményetek a török fiúkról/férfiakról?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi milyen természetűek, erőszakosak-e?! Van-e tartani valóm tőlük? Pl.: odaküld egy italt a pincérrel, mosolyog, csak baráti kedvességre gondoljak? Vagy esetleg sokkal rosszabbra?!
2010. aug. 15. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Enyhén rasszista vagy. Sztem mérget kever az italodba, amivel elkábít, majd kivonszol az erdőbe, és megerőszakol aztán megöl. Nem feltétlenül ebbe a sorrendben.
2010. aug. 15. 18:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát még élek köszi...normális választ valaki?!
2010. aug. 15. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:

Ez nem törökség,hanem neveltetés kérdése.

Van,amelyik terrorista és van,amelyik kedves.Amíg nem vagy a felesége,nyilván nem fog megverni.Buta kérdés.

2010. aug. 15. 19:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Általánosságba véve nagyon kedvesek, aranyosak, mosolygósak.

Párkapcsolati szempontból sok köztük a hűtlen, az olyan, aki több vasat tart a tűzben, de ezt sem lehet mindegyikről elmondani, de egy török fiúnál jobban oda kell figyelni... Udvarolni nagyon tudnak.

Barátság szempontjából pedig nyugodtan lehet barátkozni, ugye akkor nincs az a veszély, hogy összetöri a szíved, jófejek, aranyosak. Bántani nem fognak.

Persze szélsőséges esetek mindenhol vannak, de ez elmondható egy magyarról, németről vagy olaszról is... Ismerd meg először, persze szép lassan. Az első időkben csak olyan helyen találkozzatok (bár ezt minden pasival kapcsolatosan el lehet mondani), ahol nem csak ketten vagytok. Pl. park, kávézó, esetleg szórakozóhely vagy mozi, pláza stb.

Ja, és bulizni is nagyon tudnak. :D

2010. aug. 15. 19:14
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod:)bár bevallom elragadott, mégis sok olyat olvastam ami el is szomorított...
2010. aug. 15. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Kedvesek, de nagyon primitívek tudnak lenni, ha bejössz nekik.
2010. aug. 15. 23:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Gondolod? Nekem nem úgy tűnt...nagyon lovagias volt=O
2010. aug. 15. 23:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Van egy török fiú,akit tavaly májusban ismertem meg,kb. 1 hónapig beszélgettünk,de még ezen a nyáron is írogatott üzenetet, sms-t... szóval kitartó! Az 1 hónap során minden reggel jóreggeltsms-t küldött,este meg jóéjtet..napközben is nyomatta..amit kellett..

De pl. ha ránéztem egy barátjának az adatlapjára, már akkor iszonyat féltékeny lett.Egyébként verekedősek a törökök,azt mondják róluk..de hülyének nézik azokat,akik TÖrökorzsogában turistaként elkezdenek balhézni.. nekik természetes..de másnak már nem lehet!

2010. aug. 16. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:

Utolso,

Nem verekedosek, hanem keselok.

2010. aug. 17. 15:07
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Jártam egyszer egy török férfival. Meglehetősen erőszakos alkat volt, éreztette, hogy ő az úr a háznál. Mikor elhagytam, nagyon bántotta, viszont nagy meglepetésemre intelligensen fogadta és elfogadta.
2010. aug. 17. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!