Miben sértette ez a kérdés az itteni szabalyzatokat?
Figyelt kérdés
Láttam ma egy kérdést itt gyakorin, a kérdező annyit kérdezett hogy át tudna e küldeni neki valaki egy könyvet PDF ben. Amikor vissza léptem hogy nézzem meg a válaszokat ki volt törölve.2021. jan. 25. 17:51
1/5 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem sértette meg a szabályzatot. Nem tudom miért lett törölve.
2/5 anonim válasza:
Gondolom azért, mert ez nem egy illegális fájlcserélő oldal. Gondolom az a könyv nem ingyenes, a másolatai megosztása illegális.
3/5 anonim válasza:
Ez nem kérdés, hanem kérés.
És valószínűleg illegális.
4/5 anonim válasza:
Minden fizetős film, zene, játék, könyv, program ingyenes megszerzése illegális, lopás.
Szabályzat:
A Szolgáltató kizárólag a honlap rendeltetésszerű használatára ad lehetőséget. A Felhasználó a hozzászólás közzétételével korlátlan, de nem kizárólagos felhasználási jogot biztosít a Szolgáltatónak, amit a Szolgáltató jogosult harmadik személyre átruházni. A felhasználási jog megszerzésének ellenértéke a honlap ingyenes használatának lehetősége. A Szolgáltató minden jogot fenntart magának a szerzői jog által védett alkotásokra vonatkozóan.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2021. jan. 25. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!