Hol lehet a legolcsóbban megvenni az új helyesírási szabályzatot, ahol még postáznak is külföldre?
"A magyar helyesírás szabályai" 12. kiadás (világoskék borítós), ami a legújabb helyesírási szabályokat tartalmazza.
Ezen az oldalon nézd össze az árakat és a szállítási költségeket, meg klikkelj rá mindegyikre, hogy szállítanak-e külföldre.
Ha nem postáznak, akkor pedig a legegyszerűbb, ha te postázod. (Illetve ha te vagy külföldön, akkor megkéred egy magyarországi barátodat, hogy vegye meg és postázza neked.)
Na de minek akarod megvenni, mikor legálisan hozzájuthasz inygen?!
Köszönöm.
Az on-line az nagyon szép dolog, de elég használhatatlan -nekem legalábbis-.
Megnézem akkor a megadott helyen.
(Ha lenne valakim otthon, én se lennék máshol, de tudom, ez az én bajom; ez van.)
Kösz.
Megmondom, miért nem tudom használni. Mert szeretek előre-hátra lapozni egy pillanat alatt, ahogy eszembe jut az éppen olvasott dologról valami.
Ha meg lefelé tekerek az online változaton, akkor beleakad a szemem másba, amit nem is akartam észrevenni, és elkezdem olvasni, mert érdekes.
Eltereli a figyelmem. Ehhez képest a nyomtatásban kb tudom hova akarok lapozni, 1-2 oldal hibával oda is kerülök, figyelemelterelő mellékesek nélkül.
És, ha véletlenül mégis többet kéne olvasnom a gépen, azt vettem észre, hogy jobban fárasztja a szememet, mint papírról olvasni.
Hacsak lehet, maradok a könyvnél.
"Hacsak lehet, maradok a könyvnél."
Értem.
Előző válaszomban adtam linket, ahonnan külföldre szállítással is meg tudod venni.
Köszönöm is szépen, meg is néztem már, csak még gondolkozom, hogy egyet, vagy többet rendeljek, hogy legyen ajándékba is.
Csak kérdeztél és azért írtam a bajom a gépen olvasással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!