Miért ígéri meg mindenki, ha úgysem teszi meg?
Figyelt kérdés
Magán matektanár vagyok tehát nap mint nap találkozom ezzel a problémával. Felhívnak, elmondom a részleteket, és közli az illető, hogy mindenképpen fel fog hívni. Miért nem mondja, hogy ez így neki nem felel meg? A napokban kerestük a párommal albérletet és volt olyan hely, amin gondolkoztunk pár órát, és mégsem tetszett. Mivel megígértük, hogy MINDEN féleképpen telefonálunk, akár megyünk a lakásba akár nem, így meg is tettük. Másnak miért olyan nagy lehetetlen ez?2010. aug. 15. 15:25
1/2 anonim válasza:
Talaltak valami jobb ajanlatot, visszavonultak, meggondolta magukat, hogy meg sem vesznek orakat. Osszeadtak, hogy huha, ez is nagyon sokba fog kerulni, stb, stb. Nehanyan el is felejtettek, hogy megigertek, hogy megmondjak, igen vagy nem. Sokan ugy gondoljak, hat nem vettek hasznalatba a mukadat, tehat mar ugyis gondolod, hogy nincs munka reszedre. Tobben meg ugy vannak vele, hogyha felhivnak, ugy erzik, hogy magyarazkodni kell nekik, elvarod toluk, hogy miert nem. Masok azt hiszik, hogy majd probalod oket rajuk beszelni, egyesek meg nem akarnak megserteni. Sajnos, fogadd el, ne filozzal ezzen, a biznisszel jar ilyesmi. En is olyan vagyok min Te, es elgondolkodom, hogy emberek miert igergetnek. Na persze, igeres, visszahivas, ez jellemzo egesz eletukre, nem csak matek orakra. Igernek, megcsinaljak.
2/2 anonim válasza:
Mert az emberek baromian megbízhatatlanok, hiányzik belőlük a kultúráltságnak ez a szintje, nem akarnak pénzt költeni és kellemetlen valamit lemondani, ezért megkímélik magukat tőle. Szomorú, de nem tudsz mit csinálni, te mindenesetre ne adj lejjebb az értékrendedből. Ugye:
"Mért ne legyek tisztességes? Kiterítenek úgyis.
Mért legyek én tisztességes? Kiterítenek úgyis."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!