Meghallom azt a szót, hogy "magyarok" és olyan negatív érzéssel tölt el, más is van így?
"A magyarok"
"A magyarok ilyenek, meg olyanok..." 🤢
Rosszul vagyok, ha ezt hallom. Egy az, hogy olyan általánosítás, másik meg Orbán állandóan ezzel jön, annyira idegesít, hogy a szánkba ad dolgokat, kikérem magamnak, hogy a nevemben beszéljen. Aztán az is idegesít, hogy tiszta cikinek találom a magyarokat/magunkat, annyira égő a mai politikai helyzet, utálom már ezt a kifejezést. Azért találom cikinek, mert ilyen kormány hogy maradhat a nyakunkon? Ciki az ellenzék, ciki a kormány, cikik az emberek, hogy ezt hagyják, és ciki a rendőrség, hogy hagyja őket lopni. Tudom sok politikát vittem a kérdésbe, de igazából szerintem ez a kultúránk része.
Elég szomorú. Te nem vagy magyar? A legtermészetesebb, hogy az embernek van szülőföldje, egy népből születik, annak a tagja, az az identitása és azt meg is akarja őrizni.
Ezt minden nép így érzi, gondolja, mert ez az egészséges, a természetes.
Az ember nem lebeghet a világ felett, mint a libaf...s a levegőben.
Nincs világpolgár, mert az egyes ember nem szerethet, nem lehet hasznára az egész világnak. Kötődik, mert tartoznia kell az övéihez, az tartja meg. A növény is elpusztul, ha elvágják a gyökereitől.
Ha te nem érzed magad magyarnak, az a te választásod. De nincs jogod ahhoz, hogy megkérdőjelezd, hogy a többség magyar és annak is vallja magát, olyan természetes neki, mint a levegőben az oxigén. Ez olyan természetes tulajdonság, mint hogy valaki barna hajú, kék szemű, 60 kg. Ez mind az ő identitása. És az is, hogy magyar és magyar az anyanyelve és a kultúrája, és az ősei is azok voltak. Ha te ezt megkérdőjelezed, akkor rasszista vagy. Ez a puszta tény.
Milyen igazad van, külföldön minden napfény és szivárvány és a kerírtés is kolbászból van.
Persze van itthon bőven probléma, de el kell ismerni, hogy vannak szép dolgok a magyar kultúrális örökségben. Az a te döntésed hogy gyarapítod, rombolod, vagy hagyod a g++ecibe az egészet
Szerintem az a ciki, ha valaki azért érzi szarul magát, mert az EU-s képviselők ott mit gondolnak.
Ez nagyon szánalmas.
Én örülök, hogy magyar vagyok.
És igen vannak buta és szánalmas emberek, de a többség nem ilyen.
Szerintem a többség szereti a hazáját.
Igen. Más is így van.
Erről a politika tehet és az, hogy magyarnak lenni azt jelenti gyűlölsz minden szomszédos országban élőt és külföldit, de nem állsz ki magadért, ha a fizudból nem élsz meg.
Nem kérdőjeleztem meg, hogy más magyar-e, lol, de én már egyre kevésbé érzem magam magyarnak, mármint olyan értelemben, amikre manapság használják ezt a szót. Szerintem ez a szó mára káromkodás lett. Ha nem is nézzük a fidesz politikát, a magyar ember mindig is széthúzott, ezt senki nem vitatja, akkor minek tartozzak én ilyen néphez?
#3, pont erről beszélek
Vicc az a szó, hogy magyar, a nevetség tárgya lett a szememben
Sehol máshol nem cikibb most a helyzet....
....nah jó, talán japánban, vagy thaiföldön esetleg korreában okés, de a világ nagyján idióták vannak idióta ellenzékkel.
Nézd meg angliát, vagy a swédeket.
Amerika, és németország os hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!